Skocz do zawartości
Kaeres

Toca Race Driver 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba, że to jakieś leak demo, z wczesnej bety (dokładnie tak było przy toca race driver 1 i demie z pomarańczową suprą), wtedy i grafa się poprawi. Po prostu nie daję wiary, że tak mogli skopać w tej grze wszystko- nawet menu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

demko po kliknięciu w ikonę zmula komputer nie wiem co jest grane

na pasku nic się nie pojawia, ruszam myszką to są slajdy ,pozostaje tylko restart

jak to uruchomić?

stery do 6600GT 81.89

nic nie podkręcone

jak to jakaś beta to nie zagram sobie?

edit:

aghhhh!

żeczywiście trzeba poczekać

ja bym się wstydził takie demo wypuszczać!

Edytowane przez kurdefelek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grafa jest gorsza niz w TRD2 a tak sie nie robi. zauwazcie, ze demo wazy tylko 130mb co stanowi ok. 25% dzisiejszego "standardu". licze, ze sie poprawi, zebym byl sklonny wydac kase na nia i znow sie ganiac z chlopakami z forum po 6-8godzin :D

zgadzam się, myśle podobnie

brak tutaj tekstur w wysokich rozdziałkach, to jest odchudzone demo, niemożliwe jest to, żeby t3 wyglądała gorzej od t2 wg mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

demko po kliknięciu w ikonę zmula komputer nie wiem co jest grane

na pasku nic się nie pojawia, ruszam myszką to są slajdy ,pozostaje tylko restart

jak to uruchomić?

stery do 6600GT 81.89

nic nie podkręcone

jak to jakaś beta to nie zagram sobie?

to nie demo tylko zabezpiecznie :) starforce zamula ci sprzet , musisz przeczekac to :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się, myśle podobnie

brak tutaj tekstur w wysokich rozdziałkach, to jest odchudzone demo, niemożliwe jest to, żeby t3 wyglądała gorzej od t2 wg mnie...

No mozliwe, ze jest to demo po terapii odchudzajacej, ale nawet full nie bedzie mial w polowie takiej grafiki jak ta na screenach. Na zrzutach wyglada to jak jakis Test Drive Unlimited albo inna gra pokazujaca mozliwosci konsol nowej generacji, a tak naprawde dostalismy gowniana gre z grafika na miare 2001r. Na razie tylko NFS MW trzyma jakis poziom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi ci o to zeby odblokowac wszystkie furki? jak tak to robi sie to mniej wiecej tak. jak zakaldasz sobie sava w grze to gdzie sie generuje jakis numerek. istniejespecjalny generatok kodow ktory na pdostawie tego numerka geeruje kody do gry, mniej wiecej tak to sie odbywa. al po co to komu, to nie wiem zamiast dac zwyklych kodow to nakminili ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra średnia, grafa troche syfiasta, uszkodzenia samochodów hmm no cieżko powiedziec bo samochód którym jezdzimy w demku troche średnio sue rozwala ale jednak model uszkodzen poprawił sie, model jazdy jest bardzo fajny czujemy że prowadzimy samochód a nie zabaweczke o doskonałem przyczepnosci, tylko to demko troche dziwne otóż w rozdziałce 1024x768 chodzi płynnie na kwalifikacji a kiedy jedziemy z przeciwnikami zdeka sie tnie ja rozumiem że jest duzo przeciwników i to wymaga większej interwencji karty graficznej ale żeby asz tak.... :? zatem gra ma trocje dziwny kod, ale ogólnie gra średnia od biedy można zagrac chociarz to tylko demko wiec za duzo powiedziec nie można

Pozdro

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Demo TOCA 3 w tym miesiącu

Leniwiec; sobota, 10 grudnia 2005

Zaledwie wczoraj serwowaliśmy Wam wypuszczone przez Codemasters nowe obrazki z nadchodzącej ściganki TOCA Race Driver 3 wraz z pełną listą tras.

Dzisiaj natomiast pragniemy donieść, że oto doczekaliśmy się zapowiedzi wypuszczenia w tym miesiącu nowej wersji demonstracyjnej, zawierającej tryb singleplayer. Do dyspozycji dostaniemy w demie pod koniec miesiąca trzy pojazdy oraz trzy tory.

Zobaczymy co im wyjdzie, bo honda z pierwszego demka była najbardziej mułowatym samochodem jaki miałem nieprzyjemność prowadzić w wirtualnym świecie :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, prawie-symylacja, lub bardziej trafnie arcade z aspiracjami, nowa TOCIA z całą pewnością kontynuuje chlubne tradycje serii. Model jazdy jest bardzo przyjemny, wreszcie nie jeździ się po księżycu, wprowadzili ułatwienia choć tak naprawdę nie wiem po co, zniszczenia sprawiają że trzeba jechać ostrożnie, grafika nie zachwyca, można w końcu włączyć anty-aliasing, ale i nie razi brzydotą, dzwięk jest fajny itp. Jednakże grając w demko ma się wrażenie że to jest porządnie spatchowany TRD2 + "mission" pack

Swoją drogą jakby Codasters było uczciwą firmą, to by takowego patcha wypuściło, brak aa, czy zła wartość grawitacji w celu poprawienia nie wymaga z całą pewnością wypuszczania kolejnej części gry, która z całą pewnością kożysta z identycznego enginu, zwyczajnie zakpili z klienta, jak zresztą mają w zwyczaju :mad:

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie podoba choc narazie pogralem na klawie, bo zapomnialem pada podlaczyc a pozniej nie mialem czasu. DTM jak DTM, australijskie V8 tez, ale swietnie sie bawilem przy tych "buggy". czekam na fulla i lece do MM, moze znow beda mieli 50% znizki jak na TDR2 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...ale swietnie sie bawilem przy tych "buggy"...

zdecydowanie popieram :) przyjemny pomysl i ciekawe wykonanie 'baja - rally' B)

pozostale dwa tryby 'standardowe', w 2-ke nie mialem okazji grac takze nijak nie mam porownywac

jesli chodzi o moje odczucia grafika na poziomie, wyrazna, ciekawa.. tla jakies takie dziwne i jedyne

do czego moglbym sie przyczepic to niebo brazowo/niebieskie - zateksturowane, ale to raczej urok

dema niz problem w grze

model jazdy - klawiatura niestety nie pozwala na wiele - do pewnego stopnia interesujacy,

lecz nie wymagajacy doswiadczenia, etc. do realizmu jeszcze mu duuuuuuuuuuzo brakuje

ogolnie db+

a ja i tak wracam do GT4 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi