FrIkO Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 No, ale w demie juz chyba grafike ocenic mozna, nie? Bo przeciez chyba jeszcze nigdy nie bylo, ze demo ktore wyszlo troche wczesniej niz full mialo 3x gorsza grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Chyba, że to jakieś leak demo, z wczesnej bety (dokładnie tak było przy toca race driver 1 i demie z pomarańczową suprą), wtedy i grafa się poprawi. Po prostu nie daję wiary, że tak mogli skopać w tej grze wszystko- nawet menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 grafa jest gorsza niz w TRD2 a tak sie nie robi. zauwazcie, ze demo wazy tylko 130mb co stanowi ok. 25% dzisiejszego "standardu". licze, ze sie poprawi, zebym byl sklonny wydac kase na nia i znow sie ganiac z chlopakami z forum po 6-8godzin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) demko po kliknięciu w ikonę zmula komputer nie wiem co jest grane na pasku nic się nie pojawia, ruszam myszką to są slajdy ,pozostaje tylko restart jak to uruchomić? stery do 6600GT 81.89 nic nie podkręcone jak to jakaś beta to nie zagram sobie? edit: aghhhh! żeczywiście trzeba poczekać ja bym się wstydził takie demo wypuszczać! Edytowane 14 Listopada 2005 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 grafa jest gorsza niz w TRD2 a tak sie nie robi. zauwazcie, ze demo wazy tylko 130mb co stanowi ok. 25% dzisiejszego "standardu". licze, ze sie poprawi, zebym byl sklonny wydac kase na nia i znow sie ganiac z chlopakami z forum po 6-8godzin :Dzgadzam się, myśle podobnie brak tutaj tekstur w wysokich rozdziałkach, to jest odchudzone demo, niemożliwe jest to, żeby t3 wyglądała gorzej od t2 wg mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 demko po kliknięciu w ikonę zmula komputer nie wiem co jest grane na pasku nic się nie pojawia, ruszam myszką to są slajdy ,pozostaje tylko restart jak to uruchomić? stery do 6600GT 81.89 nic nie podkręcone jak to jakaś beta to nie zagram sobie? to nie demo tylko zabezpiecznie :) starforce zamula ci sprzet , musisz przeczekac to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 zgadzam się, myśle podobnie brak tutaj tekstur w wysokich rozdziałkach, to jest odchudzone demo, niemożliwe jest to, żeby t3 wyglądała gorzej od t2 wg mnie... No mozliwe, ze jest to demo po terapii odchudzajacej, ale nawet full nie bedzie mial w polowie takiej grafiki jak ta na screenach. Na zrzutach wyglada to jak jakis Test Drive Unlimited albo inna gra pokazujaca mozliwosci konsol nowej generacji, a tak naprawde dostalismy gowniana gre z grafika na miare 2001r. Na razie tylko NFS MW trzyma jakis poziom... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 nawet jak grafa nie bedzie cudowna to trudno. nie to sie liczy w takich grach vide RBR. model jazdy jest dosc poprawny nawet przy spacerowej jezdzie kompaktem. licze, ze pokaze sie jeszcze demo MP i nowe demo SP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jak narazie to wielki zawód po tym demie. Gorsze od TR2 w każdym calu!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 widac ze nie ma textur wszystkich - to chyba jakies bardzo wczesne demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 ściagnąłem sobie filmik rd3_web_video_gemballa_spa.avi i od razu widać, że wygląda to o niebo lepiej, więc na demo nie zwracajmy zbytnio uwagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Demo znacznie gorsze od RD2 ktora bylem tak zachwycony ze kupilem oryginal...(no dobra,przez zabezpieczenia takze)ale gra na prawde godna zakupu.Mam nadzieje ze to wczesna beta demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Panowie mam pytanko odnośnie Toca2,czy widzieliście gdzies jakies OPTION FILE coby autka wszystkie były dostępne? bo juz nie mam czasu by przejsc do końca.... :) Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 chodzi ci o to zeby odblokowac wszystkie furki? jak tak to robi sie to mniej wiecej tak. jak zakaldasz sobie sava w grze to gdzie sie generuje jakis numerek. istniejespecjalny generatok kodow ktory na pdostawie tego numerka geeruje kody do gry, mniej wiecej tak to sie odbywa. al po co to komu, to nie wiem zamiast dac zwyklych kodow to nakminili ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 he? ale wymyślne... a moze udostepnicie swego save? jakby ktos był chetny to prosze stustu75@o2.pl choc nie wiem ile to zajmuje.. <ups> jakby co to dzieki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 sam przejedz lub zagooglaj ;] ja stracilem save z ukonczona cala kariera i bawie sie znow od zera, bo gra mi sprawia przyjemnosc od ponad roku, nie zaluja zadnej wydanej na nia zlotowki i TDR3 tez sobie kupie lub poprosze o nia mikolaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Gra średnia, grafa troche syfiasta, uszkodzenia samochodów hmm no cieżko powiedziec bo samochód którym jezdzimy w demku troche średnio sue rozwala ale jednak model uszkodzen poprawił sie, model jazdy jest bardzo fajny czujemy że prowadzimy samochód a nie zabaweczke o doskonałem przyczepnosci, tylko to demko troche dziwne otóż w rozdziałce 1024x768 chodzi płynnie na kwalifikacji a kiedy jedziemy z przeciwnikami zdeka sie tnie ja rozumiem że jest duzo przeciwników i to wymaga większej interwencji karty graficznej ale żeby asz tak.... :? zatem gra ma trocje dziwny kod, ale ogólnie gra średnia od biedy można zagrac chociarz to tylko demko wiec za duzo powiedziec nie można Pozdro Edytowane 24 Listopada 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Demo TOCA 3 w tym miesiącu Leniwiec; sobota, 10 grudnia 2005 Zaledwie wczoraj serwowaliśmy Wam wypuszczone przez Codemasters nowe obrazki z nadchodzącej ściganki TOCA Race Driver 3 wraz z pełną listą tras. Dzisiaj natomiast pragniemy donieść, że oto doczekaliśmy się zapowiedzi wypuszczenia w tym miesiącu nowej wersji demonstracyjnej, zawierającej tryb singleplayer. Do dyspozycji dostaniemy w demie pod koniec miesiąca trzy pojazdy oraz trzy tory. Zobaczymy co im wyjdzie, bo honda z pierwszego demka była najbardziej mułowatym samochodem jaki miałem nieprzyjemność prowadzić w wirtualnym świecie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Jest demko#2, w porownaniu do demo#1 troche wiecej wazy 165mb vs 555mb. ;] http://www.gamershell.com/download_11908.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 ktos juz gral ? jakie wrazenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 nic specjalnego, jak sie komus nudzi może sobie zagrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) Toca 2 z minimalnie lepsza grafika i modelem (wizualnym) zniszczeń. Na najwyższym mozliwym w tym demie poziomie trudności nie ma weight transfer, wiec muka jak dla mnie Edytowane 17 Grudnia 2005 przez eryk1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 gralem, fajny arcade nic wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 fajnie się pali gume, jeździ na felgach i przegrzewa silnik - nic wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 demo zassane zaraz bede walczyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Jako, prawie-symylacja, lub bardziej trafnie arcade z aspiracjami, nowa TOCIA z całą pewnością kontynuuje chlubne tradycje serii. Model jazdy jest bardzo przyjemny, wreszcie nie jeździ się po księżycu, wprowadzili ułatwienia choć tak naprawdę nie wiem po co, zniszczenia sprawiają że trzeba jechać ostrożnie, grafika nie zachwyca, można w końcu włączyć anty-aliasing, ale i nie razi brzydotą, dzwięk jest fajny itp. Jednakże grając w demko ma się wrażenie że to jest porządnie spatchowany TRD2 + "mission" pack Swoją drogą jakby Codasters było uczciwą firmą, to by takowego patcha wypuściło, brak aa, czy zła wartość grawitacji w celu poprawienia nie wymaga z całą pewnością wypuszczania kolejnej części gry, która z całą pewnością kożysta z identycznego enginu, zwyczajnie zakpili z klienta, jak zresztą mają w zwyczaju :mad: Edytowane 18 Grudnia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 mi sie podoba choc narazie pogralem na klawie, bo zapomnialem pada podlaczyc a pozniej nie mialem czasu. DTM jak DTM, australijskie V8 tez, ale swietnie sie bawilem przy tych "buggy". czekam na fulla i lece do MM, moze znow beda mieli 50% znizki jak na TDR2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 ...ale swietnie sie bawilem przy tych "buggy"...zdecydowanie popieram :) przyjemny pomysl i ciekawe wykonanie 'baja - rally' B) pozostale dwa tryby 'standardowe', w 2-ke nie mialem okazji grac takze nijak nie mam porownywac jesli chodzi o moje odczucia grafika na poziomie, wyrazna, ciekawa.. tla jakies takie dziwne i jedyne do czego moglbym sie przyczepic to niebo brazowo/niebieskie - zateksturowane, ale to raczej urok dema niz problem w grze model jazdy - klawiatura niestety nie pozwala na wiele - do pewnego stopnia interesujacy, lecz nie wymagajacy doswiadczenia, etc. do realizmu jeszcze mu duuuuuuuuuuzo brakuje ogolnie db+ a ja i tak wracam do GT4 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 coś dla miłośników tłuczonego szkła i wyginanej blachy :D CAR DAMAGE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Całkiem spoko tylko nie wiele sie to różni od toca race driver 2 :(. Taki odgrzewany schabowy z patelni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...