NeonPPC Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Kumpel miał tez taki problem z toca 1 sproboj zainstalowac inne stery do katy muzycznej. Ludwiczek to kiedy robimy ustawke daj gadu zebyśmy mogli sie dogadac jakoś. zupdatowalem stery i dalej to samo, dziwne ze tylko na niektorych modelach samochodow tak sie dzieje np. na nsx a na terenowym buggie juz nie. nie moge grac w to bez porzadnego dzwieku V8 :(( help ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Pobaw się ustawieniami audio i dxdiagiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 heh dzisiaj pierwszy raz sobie driftowałem :] Samochód - Honda NSX Tor - nie pamiętam :] Link - http://rapidshare.com/files/5890904/toca-drift.wmv.html lookajcie i ewentualnie bluzgajcie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 heh dzisiaj pierwszy raz sobie driftowałem :] Samochód - Honda NSX Tor - nie pamiętam :] Link - http://rapidshare.com/files/5890904/toca-drift.wmv.html lookajcie i ewentualnie bluzgajcie :] Używałeś czegoś do konwersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) tzn? bo nagrywałem fragmenty gamecamem i potem w movie makera :] ustawień gamecama nie pamiętam ale chyba bardziej na performance + około 20 fps... zresztą oceniajce drift a nie film xD (z pierwszego jestem bardzo zadowolony :] ) Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Imo tak to powinno wyglądać :razz: http://z28.zupload.com/download.php?file=g...;filepath=41717 A no i jak uploadujecie to nie karmcie megauploadów i rapidów które każą czekać w kolejce i się rejestrować za pieniądze :angry: http://gamecenter.pl/forum/index.php?showtopic=80820 Za dużo ręcznego katujesz ja to robie bez ręcznego zarzucając z jednego boku na drugi. Jak zarejestrować tego gamecama? Imo tak to powinno wyglądać :razz: http://z28.zupload.com/download.php?file=g...;filepath=41717 A no i jak uploadujecie to nie karmcie megauploadów i rapidów które każą czekać w kolejce i się rejestrować za pieniądze :angry: http://gamecenter.pl/forum/index.php?showtopic=80820 Za dużo ręcznego katujesz ja to robie bez ręcznego zarzucając z jednego boku na drugi. Jak zarejestrować tego gamecama? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) ja wam powiem ze ja np reczny tylko raz na pocztku zaciągam i tyle a do Ludwiczka twoj sposob jest bardzo ryzykowny bo latwo wpasc w poslizg niekontrolowany ale nie powiem spoko ci to wyszlo Edytowane 3 Grudnia 2006 przez MiGoMaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 jest jakaś scena modderów toca 2006? bo mogli by zrobić moda takiego od driftu :] albo przynajmniej taki freerace gdzie będzie można sobie naprawiać wóz i katować jeden track bez limitu czasu i kierowców którymi steruje komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 mozna ustawiasz rozgrywki po lanie i nikt ci nie przeszkadza i katujesz jedna rase 75 okrozen ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 a no właśnie zapomniałem :] thx za clue :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) jest jakaś scena modderów toca 2006? bo mogli by zrobić moda takiego od driftu :] albo przynajmniej taki freerace gdzie będzie można sobie naprawiać wóz i katować jeden track bez limitu czasu i kierowców którymi steruje komp Jest wyścig bez komputera! Bierzesz normalny wyścig tylko ustawiasz sobie samemu oponentów ( zamiast default bierzesz Custom) i masz menu w którym F2 się wyłącza wszystkich można też manualnie np jednego sobie wziąć. Naprawa też oczywiście w boxie. Co do speedtrucków to za nic nie mogę ich przejść nie męczę się już nad nimi i gram dalej World Tour ale i tak będę musiał je przejść tylko domyślam się, że bez dobrego setupu to co najwyżej można liczyć na fart. Te pickupy są nie przewidywalne ;/ Raz jedzie dobrze za drugim lekko źle skręcisz i już w ogóle nie skręca jedzie prosto na bandę. Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 ja w calej karierze nie ruszalem setupow i nie mialem problemow z przejechaniem pickupow. wg mnie sa dosc proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 ja w calej karierze nie ruszalem setupow i nie mialem problemow z przejechaniem pickupow. wg mnie sa dosc proste. A grałeś na hard + pro sim ( za każdym razem trzeba włączać bo się kasują) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Hehe, z pickupami. Szwagier mowi, kurcze ciezki mam teraz okres gry bo sie jezdzi "ciezarowkami" i nie moge przejsc jednego wyscigu. Ja sie podjaralem bo myslalem, ze TIRami leci ale sie okazalo, ze wlasnie pickup (te wyscigi po paraboli). Usiadlem i za pierwszym razem dublowalem mu kolesi. Oczy wycieral, a ja gralem z jedna reka w kieszeni. Tak wiec nadal twierdze, ze gra jest BANALNIE PROSTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Może jakaś gra po sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 gra ktoś jeszcze w toce? jak coś mój nick GumiS_Poland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 siema gumis dosz czest gramy razem elo panowie to moja ostatnia produkcja:P <- TOCA DRIFTING Dajcie znac czy sie pdobało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Siema rusza polska liga w Toce 3 www.rd3.prv.pl polska liga Toca 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Dziś zainstalowałem, grałem jakąś godzinke i jak narazie może byc :) Czy mógłby się ktoś podzielić ustawieniami na kiery z force feedbackiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 fajne drifty ale niestety nie ma jakiegoś super-wrażenie na tej kamerze, przypuszczam, że tylko tym autem da się coś zdziałać (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 No w końcu sobie po sieci pograłem i nawet fajnie się gra. Ktoś tu gra po multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Elo! Chcialem sobie dzisiaj zainstalowac TOCE 3. Ale jest problem... Po kliknieciu na plycie SETUP wyskakuje okienko z DOS'a i w nim: PROGRAM TOO BIG TO FIT INTO MEMORY... i znika... OS to W7 32BIT ULTIMATE, 3gb ramu, 320gbhdd. Ktos wie co na to poradzic? Probowalem juz zgodnosci, uruchamiania jako administroator i nadal to samo... z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 taki blad mialem kiedys kiedys jeszcze na starym kompie jak wirusa zlapalem... mks sobie z tym wowczas poradzil. Masz jeszcze 2 opcje... zle ustawiony bios... lub uwalony system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...