M4TEUSZ Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 gra w którą gra sie bez problemu na klawiszach nie ma prawa nazywać sie symulatorem :P (...) Widać po screenach ze grafa bedzie wypas, jakby dołożyć realizm z RBR to byłbym zachwycony :D 1337915[/snapback] Zapewne maniacy symulacji zaraz mnie spalą na stosie, ale w RBR da się grać na klawiszach i nie jest to wcale aż tak trudne :P Oczywiście kierownica zapewnia o wiele więcej wrażeń i znaaacznie poprawia czasy, ale fakt faktem. Jak dla mnie w TRD3 mogli by dać tradycyjnie dwa modele jazdy tyle że nie dotychczasowe, księżycowe, ale powiedzmy taki jak z NFS PORSCHE 2000(ave!) dla początkujących i z LFSa lub innego GTRa dla zaawansowanych i było by świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 draak => biorac pod uwage to, ze gralem na padzie to nie bylo tak zle, a nawet i papre razy udalo sie wygrac ;) najlepsze sa DTM i FF :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 No ba! Licze, ze i w TRD 2006 uda nam sie zorganizowac takie fajne wyscigi. FF byly the best, szczegolnie po polnocy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 a kiedy ma wyjsc ta gra, bo na serwisach napisane Winter2005.. zna moze ktos dokladną date premiery w polsce? (bo raczej oryginał trzeba brać:) Ktos napomniał gre GTR.. imo niewypał (grafika, model jazdy i reszta). ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 peseq moze rozwin swa wypowiedz co do GTR . Co nie tak jest z grafika a przedewszystkim modelem jazdy no i reszta ? bo tak se palnac to kazdy moze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 szykuje sie kolejna zajedwabista gierka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Heh kolejny real driving symulator :D buehehe coz neiktorym wystarczy tylko bajera grafika i model zniszczen .. ja do takich nie naleze i wstrzymam sie z podjarką do momentu jak uruchomie gre i zobacze jak sie "jeździ" :) 1333369[/snapback] i znowu sie zacznie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) W końcu zechciało mi sie napisać :) http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?id=92&n=9 7 nowych screenów z Race Drivera 3 :] Szkoda że pokazali akurat rozwalone Diablo :/ Edytowane 27 Maja 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ta fura na ostatnim screenie wyglada super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Jakby tak jeszcze była klasa wyścigów Mazda Rotary Cup... pomykające RX7 RX8 na torze... :wub: :rolleyes: całe szczęscie ze mam jeszcze moją kiere logitecha, w zime nie bedzie sie kurzyć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Troche świerzych screenów http://www.codemasters.co.uk/games/?gameid...itory=EnglishUK Są chyba tylko w 800x600 no ale jest tam Lamborghini Diablo we własnej osobie cool.gif a tak to jakiś TVR, Ferrari....sami zobaczycie EDIT Nowe foty http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?...&datum=20050902 Powiem wam że te screeny sa jak niemal żywe zdjęcia O_o EDIT 2 Znowu nowe foty :D http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?...&datum=20050907 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 zrobili by screeny uszkodzonych pojazdow, ciekawy jestem jak system uszkodzen samochodu poszedl do przodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Zobacz sobie screeny z początków prac :P pierwsze 4 jakie były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 licze, ze i w ta produkcje bedziemy tak pogrywac jak w RD2 jakis rok temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Nie dygaj :) takie zonki tylko EA odwala :D Ja chce poprostu coś rozwalić ;] bo będzie można ciąć metal i krzesać iskry ;P ( Za dużo LTS-Test Tube się nasłuchałem ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 toca jest gra genialna.. ze wzgledu na grafike i sposob prowadzenia autka... do tego ma poprostu male wymagania .. co dla mnie sie liczy bo super-wydajnego kompa to ja nie mam jak widac ;) jednak w zadna czesc toci nie mialem prolemow zeby pograc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Jak ja walne wsio na minimum to tez nie mam problemów ale granie na zero sux :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00st3r Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 pojawilo sie demo :D http://www.3dgamers.com/games/tocaracedriver3/downloads/ a ja dopiero po pracy pogram :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Ale wysyp znakomitych pozycji się zrobił. Zaras zasysam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 a mialem przelozyc sprzet i isc spac a tu nici :/ trudno :D licze, ze bedzie lepsze niz nfs:mw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 mam problem z tym demkem wszystko by bylo super gdyby nie to ze po odpaleniu wyścigu mam czarny ekran i widze tylko mapke i słysze warkot silnika. nie wiem czym to jest spowodowane niby samochody widze przy wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 O kurde, ale lol! Grafika jest wrecz FATALNA. Wyglada 100x gorzej niz na screenach! Ehh.. a myslalem, ze sobie jakies ladne widoczki poogladam a tu nic. Tak sam z reszta bylo z RD2 - na screenach masakra, w rzeczywistosci przecietna wizualnie (ale i tak lepiej od RD3). Kolejny dowod na to, ze nie mozna wierzyc screenom! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Własnie zasysam demko, ale wypowiedz kolegi Friko troche mnie zmartwiła :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 no screenom to ja nie wierzyłem bo gdzies byla wzmianka ze to mogą być rendery. Nikt nie wie dlaczego mam taki wlasnie problem (patrz przed ostatni post). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 zagrałem, gra się tak sobie, powiem szczerze, że demo jest pokrojone na maksa, nie dziwie się, ze tak słabo to wygląda - po ustawieniu wszystkiego na maks co się da wygląda gorzej niż toca 1, zero ciekawych tekstur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 gra wyglada tak sobie a i wozek wybrali sredni na pokazanie gry. ten civic ledwo 100mph osiaga. powinni dac jakas fajniejsza fure. rozsmieszylo mnie jak zostalem zdyskfalifikowany za wycinanie zakretow, najsmieszniejsze z tego jest, ze uznali wyskoczenie na zewnetrzne pobocze zakretu jako jego sciecie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 U mnie po ładowaniu się wyścigu występuje bład, instalowałem dwa razy. Dzięki postoję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 To imho musi być jakaś arcy-mega wczesna beta, bo przecież aż oczy bolą (mimo maxa i 1280x1024)- menu poraża brzydotą, tak samo hud podczas wyścigu. Jak Niemiec wspominał- nowy civic to nijaka bryka... jedyne co _w miarę_ fajne to model jazdy. Arcade, ale jak to zawsze w tej serii- z aspiracjami. Czekam na full'a bo to demo to jakaś pomyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) FUJ!!! BLE!!! :mur: Więcej nie chce mi się więcej pisać na temat tego gniota, mogło być GT4 na PC a jest maluch racer 2 :evil: Może jak MP demo puszczą z jakimś konkretnym wózkiem to zmienię zdanie, narazie jest to KICHA :( Edytowane 14 Listopada 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 ehh... nie ma to jak oceniac po takim pocietym demie. Proponuje zamknac do czasu premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...