Skocz do zawartości
Kaeres

Toca Race Driver 2006

Rekomendowane odpowiedzi

gra w którą gra sie bez problemu na klawiszach nie ma prawa nazywać sie symulatorem :P (...) Widać po screenach ze grafa bedzie wypas, jakby dołożyć realizm z RBR to byłbym zachwycony :D

1337915[/snapback]

Zapewne maniacy symulacji zaraz mnie spalą na stosie, ale w RBR da się grać na klawiszach i nie jest to wcale aż tak trudne :P Oczywiście kierownica zapewnia o wiele więcej wrażeń i znaaacznie poprawia czasy, ale fakt faktem.

Jak dla mnie w TRD3 mogli by dać tradycyjnie dwa modele jazdy tyle że nie dotychczasowe, księżycowe, ale powiedzmy taki jak z NFS PORSCHE 2000(ave!) dla początkujących i z LFSa lub innego GTRa dla zaawansowanych i było by świetnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kiedy ma wyjsc ta gra, bo na serwisach napisane Winter2005.. zna moze ktos dokladną date premiery w polsce? (bo raczej oryginał trzeba brać:)

Ktos napomniał gre GTR.. imo niewypał (grafika, model jazdy i reszta). ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh  kolejny real driving symulator :D  buehehe  coz  neiktorym  wystarczy  tylko bajera grafika i model zniszczen .. ja do takich nie naleze  i wstrzymam sie z  podjarką do momentu jak  uruchomie gre i zobacze jak sie "jeździ"  :)

1333369[/snapback]

i znowu sie zacznie :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu zechciało mi sie napisać :)

http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?id=92&n=9

7 nowych screenów z Race Drivera 3 :] Szkoda że pokazali akurat rozwalone Diablo :/

Edytowane przez Shiningami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche świerzych screenów

http://www.codemasters.co.uk/games/?gameid...itory=EnglishUK

Są chyba tylko w 800x600 no ale jest tam Lamborghini Diablo we własnej osobie cool.gif a tak to jakiś TVR, Ferrari....sami zobaczycie

EDIT

Nowe foty http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?...&datum=20050902

Powiem wam że te screeny sa jak niemal żywe zdjęcia O_o

EDIT 2

Znowu nowe foty :D

http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?...&datum=20050907

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

toca jest gra genialna.. ze wzgledu na grafike i sposob prowadzenia autka... do tego ma poprostu male wymagania .. co dla mnie sie liczy bo super-wydajnego kompa to ja nie mam jak widac ;) jednak w zadna czesc toci nie mialem prolemow zeby pograc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurde, ale lol! Grafika jest wrecz FATALNA. Wyglada 100x gorzej niz na screenach! Ehh.. a myslalem, ze sobie jakies ladne widoczki poogladam a tu nic. Tak sam z reszta bylo z RD2 - na screenach masakra, w rzeczywistosci przecietna wizualnie (ale i tak lepiej od RD3). Kolejny dowod na to, ze nie mozna wierzyc screenom!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra wyglada tak sobie a i wozek wybrali sredni na pokazanie gry. ten civic ledwo 100mph osiaga. powinni dac jakas fajniejsza fure. rozsmieszylo mnie jak zostalem zdyskfalifikowany za wycinanie zakretow, najsmieszniejsze z tego jest, ze uznali wyskoczenie na zewnetrzne pobocze zakretu jako jego sciecie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To imho musi być jakaś arcy-mega wczesna beta, bo przecież aż oczy bolą (mimo maxa i 1280x1024)- menu poraża brzydotą, tak samo hud podczas wyścigu. Jak Niemiec wspominał- nowy civic to nijaka bryka... jedyne co _w miarę_ fajne to model jazdy. Arcade, ale jak to zawsze w tej serii- z aspiracjami.

Czekam na full'a bo to demo to jakaś pomyłka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FUJ!!! BLE!!! :mur:

Więcej nie chce mi się więcej pisać na temat tego gniota, mogło być GT4 na PC a jest maluch racer 2 :evil:

Może jak MP demo puszczą z jakimś konkretnym wózkiem to zmienię zdanie, narazie jest to KICHA :(

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi