axl2000 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Chcesz powiedzieć,że na R9000 ta gierka w 1024 AAx2 AFx2 chodzi ok? :mur: Sorki, ale wolałbym screeny oglądać niż psuć sobie zabawę na takim framerate jak mówisz..... PRZEPRASZAM ZE MNIE NIE STAĆ NA INNĄ KARTE PRZEPRASZAM ZE MUSZE GRAC NA TAKIM FRAMERATE !! A teraz niedowiarki max detale...+ FSAAx2 i nie drzeć sie ze nie ma tam FSAAx2 bo wiadomo jaka jakosc FSAA mialy stare radeony...(jak ktos chce moge pokazac ssreen bez fsaa...) Na jedym jednak spadło do 19fps przy kupie smaochodów na ekranie, ale niestety...nie stac mnie na inna karte i musze tak grać, i ja w odroznieniu od niektorych wole GRAĆ jako tako niz ogladac obrazki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Co prawda grałem tylko w demko, niechce mi się tej gry specjalnie ściągać z zagranicy ;) ale jeśli chodzi o serię TOCA, to jedna z bardziej udanych części, autko prowadzi się przyjemnie, grafika jest nie zła przy czym wymagania baaardzo "lajtowe" dzięki doskonałej optymalizacji, czuje się że gra była robiona przez mistrzów kodu, szkoda tylko że jeśli się porówna zmiany w stosunku do TRD2. które można spokojnie wsadzić w patcha, oraz jakiś mały dodatek z samochodzikami i torami, ma się niemiłe wrażenie, że codemasters to tak naprawdę "marketingmasters". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 IMHO to nie wygldada wcale zle. U kolegi wyzej z R9000PRO ladnie wyglada i niezle chodzi. Czego wy chcecie od tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 OT FrIkO - co to Semptron? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Sorki przypadkowa literowka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 IMHO to nie wygldada wcale zle. U kolegi wyzej z R9000PRO ladnie wyglada i niezle chodzi. Czego wy chcecie od tej gry?Ja od niej nic nie chce TOCA3 , kiermanka momo i w palnik , z domu nie wychodze , magisterki nie pisze ojoj co oni mi zrobili . E tam jadę dalej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Czego wy chcecie od tej gry? A czego ? :) . Fizyki jazdy, która w Toce jest niestety zwykłym arcade :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A czego ? :) . Fizyki jazdy, która w Toce jest niestety zwykłym arcade :? . toca od zawsze byla arcade... ofd fizyki jazdy to jest takie gt legends Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A czego ? :) . Fizyki jazdy, która w Toce jest niestety zwykłym arcade :? .No i co z tego że arcade? W czym to niby przeszkadza? W dobrej zabawie napewno nie. Autka jeżdżą wystarczająco wiarygodnie by dało się na to patrzeć, w porównaniu z takim NFS MW, TRD3 wypada znacząco lepiej. Zresztą toki stanowią bardzo dobrą szkółkę przed rasowymi symulatorami, bąć co bąć trzeba w nich poznać podstawy takie jak optymalne pokonywanie zakrętów, taktyka wobec przeciwników itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 W czym to niby przeszkadza? W dobrej zabawie napewno nie Ja właśnie najwiekszą zabawę czerpie z symulatorów i jakiś innych w miare dobrych wyścigówek, a do nich np. zalicza sie GT 2, które mimo, że stare to imho ma lepszą fizykę niż nawet Toca(czuć chociażby jakąś bezwładność wozu). Ja nie lubie jakichs podróbek symulatorów typu " The ultimate racing simulator", więc mistrzowie kodu takie znaki mogą sobie odpuścić ;) . Jako normalna odskocznia to ok, ale jak gadają, że robią (Toca 3) i zrobili (Toca 2) sim to są w głębokim błędzie. Jak dla mnie to seria Toca nawet jako odskocznia nie jest DLA MNIE dobra bo nie oferuje praktycznie nic poza grafiką i...tyle. Grałem w pełnego Race Drivera 2 i powiem tyle, że już sama fizyka odstrasza(szczególnie w rajdach). Nie można zrobic super kariery, tyle nowinek naraz, żeby w tym samym czasie stworzyć super fizyke. Jak dla mnie to ta właśnie w T3 jest taka, że bez problemu można jechac na klawie i żadnych wrażen z kierownicy nie ma(sama fizyka + fatalny FF). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja podchodzę do gier podobnie jak skorpio. Jak już w coś grać, to niech to będzie arcydzieło, przy czym szczególną wagę przywiązuję do realizmu. Jeśli ktoś nie przywiązuje wagi do realizmu, to oczywiście może w TRD3 śmiało pogrywać, a czy warto, to już indywidualna sprawa. P.S. demko TRD3 nr 2 - multiplayer jest dostępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja właśnie najwiekszą zabawę czerpie z symulatorów i jakiś innych w miare dobrych wyścigówek, a do nich np. zalicza sie GT 2, które mimo, że stare to imho ma lepszą fizykę niż nawet Toca(czuć chociażby jakąś bezwładność wozu). Ja nie lubie jakichs podróbek symulatorów typu " The ultimate racing simulator", więc mistrzowie kodu takie znaki mogą sobie odpuścić ;) . Jako normalna odskocznia to ok, ale jak gadają, że robią (Toca 3) i zrobili (Toca 2) sim to są w głębokim błędzie. Jak dla mnie to seria Toca nawet jako odskocznia nie jest DLA MNIE dobra bo nie oferuje praktycznie nic poza grafiką i...tyle. Grałem w pełnego Race Drivera 2 i powiem tyle, że już sama fizyka odstrasza(szczególnie w rajdach). Nie można zrobic super kariery, tyle nowinek naraz, żeby w tym samym czasie stworzyć super fizyke. Jak dla mnie to ta właśnie w T3 jest taka, że bez problemu można jechac na klawie i żadnych wrażen z kierownicy nie ma(sama fizyka + fatalny FF). Ziomek to ja pojade na swojej momo a ty jedz na klawiszach zobaczysz jaka jest roznica :). Specjalnie do toki nabylem kiermanke i nie gadaj bzdur bo gierka jest przednia, kozacka , normalnie jade dalej :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Moje wrażenia po gry w demko: Ogolnie rewelacja jak dla mnie: Grafika - trzyma poziom - tz. nie odrzuca od monitora, całkiem przyjemna dla oka, a przedewszytskim - chodzi nawet na słabszych kompach. Oczywiscie posiadacze kart za 1000pln and up beda narzekać - tez bym na ich miejscu "nazekał", ale jakos posiadasz r9100 ciesze sie ze sa jescze nowe fajne gry ktore chodza na full detalach :) Fizyka - dla każdego sie coś znajdzie imho. Na arcade auto sie wrecz kleji do drogi - coprawda juz dla mnie taka jadza nie przynosci wiele frajdy, ale wiem ze sa ludzie ktorym przypadnie do gustu taka fizyka, a sam chetnie posmigam jak przeciwnik jest wymagajacy - bo przy tak prostej jezdzie kazdy bład oznacza strate pozycji (bo na błedy dobergo przeciwnika nie ma co liczyć) Przelaczylem na simulation i offroad z ciekawosci na poczatek - bez gazu analowego juz sie nie pojezdzi. Potem DTM - tu juz juz spoko na klawie dalo jezdzić - na sim bylo tylko toche trudniej niz 1 toca race diver, ale jak zaliczylem bande przy 100km/h to kolo juz nie skrecalo - wiec trzeba uważac co sie ceni. Reasumujac - miłośnicy symulatorow docenia te drobe elementy sim, maniacy i pseudo maniacy sie oczyiwsice wypra tej gry - nie lubia niech nie jezdza ich sprawa. Ale nazekac na gre pod tym kontem nie mozna bo jezdzi sie stosunkowo łatwo, a z wielka satysfakcja (bo nikt chyba sie nie spodziwal w tej grze fizyki na poziomie GPL czy RBR) Gameplay - 2 tryby kariery i duża różnorodnosc rozgrywki zagwarantuja duzo dluższa gre niz NFS ktory nuzył juz po 10 poztycji w liscie, a ja osobiscie przy 5 sie poddałem, bo juz mi sie nie chcialo po raz nasty robic to samo. To tego Muliti który pewnie nawet na forum bedzie kwitł w najlepsze. Minusy ??: no... mozna sie przyczepic ze na mało zmienili, ale skoleji zmieniac cos na sile moze tylko zepsuc produkt. A tak mamy udoskonalona 2 i kilkoma poprawkami, kilkoma nowinkami i odrobina świrzości. Bo patrzac przez pryzmat zmian: czy zmiany THPS'owi wyszly na dobre ?? Bo imho nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ziomek to ja pojade na swojej momo a ty jedz na klawiszach zobaczysz jaka jest roznica :). Specjalnie do toki nabylem kiermanke i nie gadaj bzdur bo gierka jest przednia, kozacka , normalnie jade dalej :). Po 1 czy jechałeś na DFP w trybie conajmniej 550° ? Dopiero tak sprawdzam czy gra się dobrze i jakos nie znalazłem niczego pozytywnego :-| a w szczególności ten FF, który jest wręcz straszny :mad: . Po 2 jeżeli zmieniono nieco fizyke w fullu to być może jest bardziej wymagająca i fajniejsza ;) . Po 3 jak to jest gra dla mas z fajna karierą to odrazu widać, że duzo osób będzie gadać jaka jest super :) . Dużo z wyjątkiemnie nie licznych dla których liczy sie realizm, a fajnie byłoby gdyby chociaż była jego namiastka w T3 . Każdy ma jakies swoje upodobania, gusta. W każdym razie, tryb single player powinien przygotowywać do trybu multi, a tu chyba ten pierwszy jest głównym smaczkiem gry. Jak to dopracowali do perfekcji to może i nawet jest fajnie, ale po jakimś czasie sie to napewno znudzi i wtedy gra będzie kurzyć się na półce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 pamietam jakis czas temu jak z draakiem i kilkoma innymi osobami pocinalismy najpierw w muli demo TRD2 a pozniej w fulla po sieci i wszyscy sie swietnie bawili, nawet jak gralismy na pro czy jak sie to nazywalo. w TRD2 najwiecej frajdy dostarczylo mi multi, bo w singlu bylo kilka rzeczy, ktore mnie draznily. TRD3 kupie sobie choc nie wiem czy przed GPL czy po GPL, bo tego drugiego demo juz mi nie wiesza kompa, wychodzi tylko do pulpitu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 GPL - co to takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Grand Grix Legends. masz caly temat o nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Nie, GPL to Gran Prix Legends, a Ty Niemiec, choć piszesz GPL, masz na myśli GTL, czyli GT Legends, right? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) oczywiscie chodzilo mi o GTL, moj blad. a GPL tez fajne bylo, klasyka od sierry. teraz uskuteczniam TRD2 a wlasciwie na nim ucze sie jezdzic na kierownicy ;) Edytowane 22 Lutego 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Po 1 czy jechałeś na DFP w trybie conajmniej 550° ? Dopiero tak sprawdzam czy gra się dobrze i jakos nie znalazłem niczego pozytywnego :-| a w szczególności ten FF, który jest wręcz straszny :mad: . Po 2 jeżeli zmieniono nieco fizyke w fullu to być może jest bardziej wymagająca i fajniejsza ;) . Po 3 jak to jest gra dla mas z fajna karierą to odrazu widać, że duzo osób będzie gadać jaka jest super :) . Dużo z wyjątkiemnie nie licznych dla których liczy sie realizm, a fajnie byłoby gdyby chociaż była jego namiastka w T3 . Każdy ma jakies swoje upodobania, gusta. W każdym razie, tryb single player powinien przygotowywać do trybu multi, a tu chyba ten pierwszy jest głównym smaczkiem gry. Jak to dopracowali do perfekcji to może i nawet jest fajnie, ale po jakimś czasie sie to napewno znudzi i wtedy gra będzie kurzyć się na półce :wink: Nie wiem stary , ale mi sie to podoba i nie nudzi mi sie tak szybko jak nfs :mw . Toki zawsze mi sie podobały . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 toca od zawsze byla arcade... ofd fizyki jazdy to jest takie gt legends od fizyki jest: - LFS S2 w wyścigach asfaltowcyh, - RB Rally w rajadach chodźby na postawie kryterium, bez kierownicy niepodchodź (kierwonice tanie niezasługują na miano kierownic :P) No i co z tego że arcade? W czym to niby przeszkadza? W dobrej zabawie napewno nie. Autka jeżdżą wystarczająco wiarygodnie by dało się na to patrzeć, w porównaniu z takim NFS MW, TRD3 wypada znacząco lepiej. Zresztą toki stanowią bardzo dobrą szkółkę przed rasowymi symulatorami, bąć co bąć trzeba w nich poznać podstawy takie jak optymalne pokonywanie zakrętów, taktyka wobec przeciwników itp. narazie grałem w demko (w pełnej wersji pewnie się zniemieni) i jest wmiare OK do zabawy, bo już teraz wiem, ze niemam ochoty przechodzić tej gry :P choć pogram ja zawsze staram sie doróżnić NFS, TOCA, LFS itd. to są różne gry, tworzone w róznych celach - NFS nigdy niemiałbyś symuylatorem, - LFS ma być symulatorem, - TOCA stoi taki pomiędzy, chce coś symulować ale albo się niestarają, albo niechcą tak do końca (nieczuje samochodu w TOCA 3 - on dla mnie niema kontaktu z podłożem, ani masy) grafa OK, małe wymagania (przynajmniej jak na demko) mam nadzieje, ze w pełnej wersji sie nic niezmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 heja szkam sejwów, gra nie do końca warta przechodzenia ;] chce sie ferką przejechać zanim skasuje ;) opinia: fizycznie cieniutka za to świetnie zoptymalizowana, na tym co mam w sigu (karta 520/550) śmiga 1280 full z AA na przedostatni i anizo, idalnie płynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 heja szkam sejwów, gra nie do końca warta przechodzenia ;] chce sie ferką przejechać zanim skasuje ;) opinia: fizycznie cieniutka za to świetnie zoptymalizowana, na tym co mam w sigu (karta 520/550) śmiga 1280 full z AA na przedostatni i anizo, idalnie płynnie suzkalem szukalem i nie znalazlem :) cheatgen tez nie znalazlem dlatego gra poleciala :) zainstaluje ponownie jak gdzies znajde ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Heh aż taka nudna jest, że tylko cheaty ją podtrzymują ;) ? Edytowane 1 Marca 2006 przez skorpio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 heja szkam sejwów, gra nie do końca warta przechodzenia ;] chce sie ferką przejechać zanim skasuje ;) opinia: fizycznie cieniutka za to świetnie zoptymalizowana, na tym co mam w sigu (karta 520/550) śmiga 1280 full z AA na przedostatni i anizo, idalnie płynnie Nie to że nie warta tylko troche przesadzili z podziałem :) no 177 eventów to lekka przesada a zakładając że każdy razem ma po 5 okrążeń i więcej to już w ogóle objedziesz świat dookoła 20 razy plus zjazdy do mcdonalda po żarcie ;] za kariere się nie brałem ( teraz chyba nawet nie dam rady bo windows mi się rozleciał ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) W multi daje rade :). Hmm z ciekawosci podłączyłęm padzika od ps2 i cos jest skopane z forcem :/ a mianowicie wogóle go nie ma :/ , raz cos w opcjach pomieszałem reverse force feedback czy cos takiego i zadzialal ale raz tylko , czy komus hula force na padzie?? Edytowane 3 Marca 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 grałem w demo i powiem tyle... najlepsza gra wyciagowa w jaka grałem a to przez realizm... jak dla mnie gra 2x bardzej grywalna niz NFS:MW. Reazlim jaka gra daje daje do myślenia. Jeżeli ktos lubi gry gdze trzeba hamowac, nie jedzec po bandach po trawie i przypeprzac w przeciwników to gra dla niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 grał już ktoś w pełną wersje ??? ja właśnie gram ale mam mały problem w wyścigu "BRITISH GT - GT CUP" jest kilka samochodów mi daje zawsze tylko jeden a pokazanych jest chyba z 5-6 jak zmienić samochód do tego wyścigu ??? ??? ??? ??? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 grałem w demo i powiem tyle... najlepsza gra wyciagowa w jaka grałem a to przez realizm... jak dla mnie gra 2x bardzej grywalna niz NFS:MW. Reazlim jaka gra daje daje do myślenia. Jeżeli ktos lubi gry gdze trzeba hamowac, nie jedzec po bandach po trawie i przypeprzac w przeciwników to gra dla niego. Leze i kwicze.. realizm bueheheheheh :blink: :blink: :mur: :mur: Relaizm ale czego? bo w serii toca jest tyle realizmu co erotyki w M jak milosc :) bueheheheh Wez zagraj sobie w GTR , GPL, lub GT Legends i wtedy nawet na toce nie bedziesz chcial splunąc jesli zalezy ci na realizmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Heh nawet nie ważcie sie wypowiadać słowa "realizm" przy Toce bo jest tam go tyle co śniegu na słońcu :lol2: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...