Skocz do zawartości
Kaeres

Toca Race Driver 2006

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem... ostro mi sie porysowala plyta z gra o_O przeskanowalem nero toolkit i wychodzi ze z 10 sektorow na samym koncu jest nie do odczytania :| wie moze ktos co z tym zrobic? podczas instalki wyskakuje mi blad crc i instalator sie wylacza :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem... ostro mi sie porysowala plyta z gra o_O przeskanowalem nero toolkit i wychodzi ze z 10 sektorow na samym koncu jest nie do odczytania :| wie moze ktos co z tym zrobic? podczas instalki wyskakuje mi blad crc i instalator sie wylacza :(

Użyj BadCopy Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas przeprosić się z Reloaded? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zainstaluj sobie z pirata i próbuj uruchomić z oryginała, może nie będzie problemów Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka jest bardzo dobrze zoptymalizowana :)

Na moim sprzęcie odpaliłem ją na rozdziałce 1280x1024 i wszystkie opcje na maxa wraz z AA i AF + dzwięk na surround i 44khz i nie spada poniżej 60 FPS.

Jestem miło zaskoczony. Bardzo ładna grafika i grywalność aż mój starszy mnie zwalił z krzesła i złapał za kierownicę i pogrywał dobre 3h :)

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem sobie nową grafę i dostałem tą grę w prezencie - tak więc oryginał.

Niestety przy konfiguracji pada gdy biorę zapisz ustawienia wywala mnie do windy. Gra już jest z patchem 1.1. Pad to oryginalny nie "dual" od PSX z przejściówką.

Any ideas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem ze w tej grze nia ma czegos takiego ze hamulce coraz gorzej hamuja poniewaz sie zuzywaja przy czestej eksploatacji ?

Gierka super - jedyny mankament to taki ze przeciwnicy komputerowi jezdza jak po szynach i zepchniecie ich konczy sie dla Nas graczy katastrofa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- jedyny mankament to taki ze przeciwnicy komputerowi jezdza jak po szynach i zepchniecie ich konczy sie dla Nas graczy katastrofa :)

Na wszystko jest lekarstwo :D

Wszystko co ptrzebne będzie za jakieś 10min. na serwie:

Narzędzia do ToCA 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O czym tu pisać?

Zrobić można wsio, np. F1 na torze crossowym.

Można wyedytować dowolny plik *.ini.

Jak znasz trochę angielski, a pewnie znasz bo to w toce norma, to tu dowiesz się więcej.

Nie chcę mi się robić za tłumacza :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O czym tu pisać?

Zrobić można wsio, np. F1 na torze crossowym.

Można wyedytować dowolny plik *.ini.

Jak znasz trochę angielski, a pewnie znasz bo to w toce norma, to tu dowiesz się więcej.

Nie chcę mi się robić za tłumacza :-P

znam angielski, ale nie rozumiem czemu to mialby byc norma?? TRD2 i TRD3 mam po polsku w wersjach oryginalnych a z tego co wiem to w sklepach w kraju inncych niz pl nie sprzedawali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znam angielski, ale nie rozumiem czemu to mialby byc norma?? TRD2 i TRD3 mam po polsku w wersjach oryginalnych a z tego co wiem to w sklepach w kraju inncych niz pl nie sprzedawali

Na porządnych serwach rzadko się po naszemu mówi. Dlatego tak sobie napisałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wpienia inna rzecz, czy w 2006 roku nie potrafią zrobić porządnej animacji obracających się kół, jak jadę jakimś "otwartokołowcem" to po prostu śmiech na sali nie mogli zerżnąć tego z GPLa albo z tv z wyścigów F1, pięknie rozmazujące się napisy na oponach, taka [ciach!]ła a denerwuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje bardzo :D Wreszcie moge zdobywac jak najlepsze czasy na moim ulubionym torze :D

EDIT:

1:29:02 -- moj czas najlepszego okrazenia :) autko : Subaru Impreza

EDIT ::

1:26:12 -- nowy czas rowniez Subaru Impreza B-)

Edytowane przez Dym0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi