Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 mam problem... ostro mi sie porysowala plyta z gra o_O przeskanowalem nero toolkit i wychodzi ze z 10 sektorow na samym koncu jest nie do odczytania :| wie moze ktos co z tym zrobic? podczas instalki wyskakuje mi blad crc i instalator sie wylacza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 mam problem... ostro mi sie porysowala plyta z gra o_O przeskanowalem nero toolkit i wychodzi ze z 10 sektorow na samym koncu jest nie do odczytania :| wie moze ktos co z tym zrobic? podczas instalki wyskakuje mi blad crc i instalator sie wylacza :( Użyj BadCopy Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 mam problem... ostro mi sie porysowala plyta z gra o_O przeskanowalem nero toolkit i wychodzi ze z 10 sektorow na samym koncu jest nie do odczytania :| wie moze ktos co z tym zrobic? podczas instalki wyskakuje mi blad crc i instalator sie wylacza :(Czas przeprosić się z Reloaded? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 albo skorzystac z dozywotniej gwarancji na nosnik [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) mam problem... ostro mi sie porysowala plyta z gra o_O przeskanowalem nero toolkit i wychodzi ze z 10 sektorow na samym koncu jest nie do odczytania :| wie moze ktos co z tym zrobic? podczas instalki wyskakuje mi blad crc i instalator sie wylacza :(zainstaluj sobie z pirata i próbuj uruchomić z oryginała, może nie będzie problemów Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 albo skorzystac z dozywotniej gwarancji na nosnik [; jest cos takiego?:) kucyk.. co do pirata to nie posiadam... jakos nie widzi mi sie sciagac ponad 4 gb gry :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 z tego co pamietam to gdzies na pudelku bylo "ta gra ma dozywotnia gwarancje na nosnik" czy jakos tak. jak sam nie znajdziesz to po powrocie z pracy poszukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 dobra nie wazne :) pozyczylem kopie EN od kolegi, zainstalowalem.. i na mojej polskiej plytce dziala bez problemu :) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 znalazlem ;] na karcie rejestracji elektronicznej jest adres www.gram.pl/gwarancja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Gierka jest bardzo dobrze zoptymalizowana :) Na moim sprzęcie odpaliłem ją na rozdziałce 1280x1024 i wszystkie opcje na maxa wraz z AA i AF + dzwięk na surround i 44khz i nie spada poniżej 60 FPS. Jestem miło zaskoczony. Bardzo ładna grafika i grywalność aż mój starszy mnie zwalił z krzesła i złapał za kierownicę i pogrywał dobre 3h :) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Witam. Czy ktoś z Was dysponuje 100% zapisem ze stanu gry , bądź wie gdzie taki można sciągnąć? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Kupiłem sobie nową grafę i dostałem tą grę w prezencie - tak więc oryginał. Niestety przy konfiguracji pada gdy biorę zapisz ustawienia wywala mnie do windy. Gra już jest z patchem 1.1. Pad to oryginalny nie "dual" od PSX z przejściówką. Any ideas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 całkowicie odradzam instalowanie patcha do wersji ... sami wiecie jakich :) między innymi poprawia zabezpieczenia i potem nie da się już grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 ma ktoś prgramik do generacji kodów do tej wersji ??? ??? ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ma ktoś prgramik do generacji kodów do tej wersji ??? ??? ??? http://www.gamershell.com/download_14810.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_acm Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 a ma ktos moze pelne spolszczenie do tej gry??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dym0 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Rozumiem ze w tej grze nia ma czegos takiego ze hamulce coraz gorzej hamuja poniewaz sie zuzywaja przy czestej eksploatacji ? Gierka super - jedyny mankament to taki ze przeciwnicy komputerowi jezdza jak po szynach i zepchniecie ich konczy sie dla Nas graczy katastrofa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a ma ktos moze pelne spolszczenie do tej gry???Ni ma spolszczenia i ni bedzie, w grze jest kupe filmikow, gdyby je spolszczyc to wyszla by kaszanka z tatarem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 - jedyny mankament to taki ze przeciwnicy komputerowi jezdza jak po szynach i zepchniecie ich konczy sie dla Nas graczy katastrofa :) Na wszystko jest lekarstwo :D Wszystko co ptrzebne będzie za jakieś 10min. na serwie: Narzędzia do ToCA 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 napisz co daja i co mozna zarobic tymi narzedziami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 O czym tu pisać? Zrobić można wsio, np. F1 na torze crossowym. Można wyedytować dowolny plik *.ini. Jak znasz trochę angielski, a pewnie znasz bo to w toce norma, to tu dowiesz się więcej. Nie chcę mi się robić za tłumacza :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 O czym tu pisać? Zrobić można wsio, np. F1 na torze crossowym. Można wyedytować dowolny plik *.ini. Jak znasz trochę angielski, a pewnie znasz bo to w toce norma, to tu dowiesz się więcej. Nie chcę mi się robić za tłumacza :-P znam angielski, ale nie rozumiem czemu to mialby byc norma?? TRD2 i TRD3 mam po polsku w wersjach oryginalnych a z tego co wiem to w sklepach w kraju inncych niz pl nie sprzedawali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ktos ma ochote jeszcze online sobie pyknac w ta gierke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 znam angielski, ale nie rozumiem czemu to mialby byc norma?? TRD2 i TRD3 mam po polsku w wersjach oryginalnych a z tego co wiem to w sklepach w kraju inncych niz pl nie sprzedawali Na porządnych serwach rzadko się po naszemu mówi. Dlatego tak sobie napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Mnie wpienia inna rzecz, czy w 2006 roku nie potrafią zrobić porządnej animacji obracających się kół, jak jadę jakimś "otwartokołowcem" to po prostu śmiech na sali nie mogli zerżnąć tego z GPLa albo z tv z wyścigów F1, pięknie rozmazujące się napisy na oponach, taka [ciach!]ła a denerwuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 zapraszam do wyścigów on-line, jestem często pod tym samym nickiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dym0 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wie ktos moze jak sie nazywa tor ktory ma slawny zakret SRUBOKRĘT ? Jest On w Toca 3 na 100% ale nie potrafie go znalesc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wie ktos moze jak sie nazywa tor ktory ma slawny zakret SRUBOKRĘT ? Jest On w Toca 3 na 100% ale nie potrafie go znalesc :/ Mazda Raceway Laguna Seca - Monterey, California Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dym0 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Dziekuje bardzo :D Wreszcie moge zdobywac jak najlepsze czasy na moim ulubionym torze :D EDIT: 1:29:02 -- moj czas najlepszego okrazenia :) autko : Subaru Impreza EDIT :: 1:26:12 -- nowy czas rowniez Subaru Impreza B-) Edytowane 1 Września 2006 przez Dym0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 heh zaczołem grać i stwierdzam, że śrubokręt z widoku z kabiny należy do zakrętów które bardzo nie lubie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...