szogo Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mianowicie IBM seria wegierska model 30 giga i co?? padl po raz trzeci...tylko teraz jeszce tak nie mialem z nim...mianowicie przy scandisku jak sie laduje windows nie poakzuje sie wskaznik a dysk zatrzyna zgrzytac i kicha...A pytanie moje czy da sei cos jeszce z tego dysku uratowac danych?? moze jakby ten scandisk sei nie wlaczal to by sie jakos dalo pewna czesc uratowac. A i na nimm mam (mialem) sys takze nie odpalilem wiec podpialem stary 2 giga bo na nim mialem system ale tesh sie wlacza scandisk i sie nie da nic zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Miałem podobną sytuacje w czasie pracy win poznikały kolejne partycje, (poszła taśna), a z dysku nic. Pomógł format a potem część danych odzyskałem EasyRecovery Professional Edition Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ALe partycje sa....po prostu chce go zobaczyc pod winda ale "zgrzytanie" dysku podczas startu scandiska nie umozliwia mi tego:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Jak na gwarancji to za samo zgrzytanie powinni wymienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Wiadome...ale ja chce uratowac DANE !!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Moja rada: Na drugim dysku instalujesz winXP lub win2k Pozyczasz kieszen jesli niemasz Starujesz winde i podczas pracy wkladasz kieszen W Menadźerze urządzeń dajesz Odśwież Masz dysk Jeśli sie da to kopiujesz dane, jeśli zgrzyta dalej to bye bye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A jak by nie zadziałalo i padł dysk formacik a po tem EasyRecovery Professional Edition, sam na swoim hdd tak zrobiłem (odłączyłem podczas pracy systemu), narazie 4 miechy bez bólu chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...