dziad3h Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 WItam, mam radeon 9700 128bit, instalowalem sterowniki om,egi od 4.11 do 5.1 a takze catalysty najnowsze i kurna mam caly czas artefakty w CS-ie nowym w postaci zalamujacych i krzywiacych sie skrzynek.... i tylko i wylacznie skrzynek, na obrazie nie wystepuja kropki, ani paski, ani doslownie nic zlego oprocz tych skrzynek - zaznaczam ze WSZYSTKIE skrzynki na danej mapie sie odksztalcaja:) czym to jest spowodowane i jak to wyeliminowac. Na innych grach jest spoko, czemu akurat tu wystepuja takie bledy?? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loq Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) A czy mógłbyś dać screena ^_^????Bo ja chyba mam podobnie gdy laduje sie mapa w csie jak jestem w Windowsie (np czekam na wolnego slota , ide sobie do windy , a po zwolnieniu slota gra wczytuje mape i jak wejde do gry to często mam rooooożneee bajery - Od tapczanów zamiast szafek , rowerów zamiast kompów , po czarne meble , drzwi lub gosci z teksturą trawy na głowie ) Edytowane 28 Marca 2005 przez KamiKaze boski wiatr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 @Kamikaze to o czym Ty napisales, toraczej cos innego niz ma dziad3h. Ale jest to sytuacja, ktora nieraz wlasnie wystepuje po alt+tab. Nieraz niektore teksury robia sie poprostu czarne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...