PB782 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Witam! Czy zakup najtanszych radiatorkow na pamieci daje jakies wieksze efekty? Np jesli u mnie pamiatki w grafice chodza na 460 a na 480 juz mam artefakty to z radiatorkami wycisne 520? Mam Hynixy 4 ns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Jaka karta, jaka temp pamieci(mierzona palcem). Jak sa gorace to dadza cos napewno. Edytowane 17 Marca 2005 przez DaRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Karta to HiS Radeon 9600 128 mb / 128 bit. Jak odpale 3d marka 2k1 na 460 mhz to sa juz strasznie gorace. Jeszcze mam pytanie co do coolera na karte. Podstawowo nie ma żadnego i jest strasznie gorąca i taki najtańszy cooler za 20 zl da jakis efekt? Marzy mi sie poprostu 9600 pro najmniejszym kosztem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Jezeli GPU jest chlodzony pasywnie to daj jakis wiatrak na niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Na takim najtańszym wiatraku za 20 zl bedzie sie dalo wycisnac z niego wycisnac 400 mhz czyli 9600 pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Otóż mam problem. Na karcie nie mam zasialnia od wentylatora - i co teraz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Uzyj molexa z zasilacza, a jak podlaczyc zeby nic sie nie stalo to juz sobie znajdziesz w FAQu, a jak go przeczytasz to mozesz wtedy napisac co sie jeszcze trapi. Pozatym jeszcze jest dzial SZUKAJ po prawej na gorze, tylko tam sam sobie odpowiadasz na pytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...