sharki9 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) mam maly problemik, klient zostawil mi laptopa nie zna hasla do jednego z Userow na laptopie a musi skopiowac te dane z tego usera , jak probuje skopiowac dane spod Administratora to pisze ze odmowa dostepu, wyciaglem laptopa mam specjalny kabel do podlanczania (standardowe kable do laptopow) ale tp jest takie male gowienko sony vavi mniejsze od kartki A4 i jest tam inny HDD taki malutki i za nie umie go podlaczyc do innego kompa macie jakis pomysl klient chce to na dzisis bo musi zabrac laptopa :/ tak wiec pliss help :D ok mam juz haslo ale tak jakby ktos wiedzial jakby to rozwiazac to piszcze zawsze lepiej znac rozwiazanie na przyszlosc Edytowane 17 Marca 2005 przez sharki9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan52 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 mam maly problemik, klient zostawil mi laptopa nie zna hasla do jednego z Userow na laptopie a musi skopiowac te dane z tego usera , jak probuje skopiowac dane spod Administratora to pisze ze odmowa dostepu, wyciaglem laptopa mam specjalny kabel do podlanczania (standardowe kable do laptopow) ale tp jest takie male gowienko sony vavi mniejsze od kartki A4 i jest tam inny HDD taki malutki i za nie umie go podlaczyc do innego kompa macie jakis pomysl klient chce to na dzisis bo musi zabrac laptopa :/ tak wiec pliss help :D ok mam juz haslo ale tak jakby ktos wiedzial jakby to rozwiazac to piszcze zawsze lepiej znac rozwiazanie na przyszlosc 1333017[/snapback] trzeba to podlaczyc do kompa za pomoca przejsciowki z 3,5 " albo odpalic WINDOWSA PE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 trzeba to podlaczyc do kompa za pomoca przejsciowki z 3,5 " albo odpalic WINDOWSA PE 1343616[/snapback] no wlasnie podlaczylem sie za pomoca tej przejsciowki ale nei wiem czemu pisalo acces denid czy jak to sie pisze :) i nie moglem dostac sie do tego folderu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...