Tallib Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Może to banalne pytanie ale jak czyścić LCD[podobno są jakieś zestawy do czyszczenia] bo ja sobie trochę zapaprałem LCD przez jakieś pronto czy inne antykurzowce:)...ostatnio któś mi powiedziął że papierowe ręczniki i np.jakiś płyn do mycia szyb np.AJAX jest dobry...ale może wy macie jakieś sposoby jak czyścić LCD w domowy lub inny sposób?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grocal Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Mam dwa LCDki na stanie i uzywalem roznych dupereli, ale obecnie przekonalem sie do chusteczek EMTEC TFT Screen Cleaning. Sa to dwie chusteczki: mokra z detergentem do czyszczenia i sucha do wypolerowania. Efekty sa oszalamiajace! Poza tym ja na noc i na czas nieuzywania panelu nakladam na niego folie (zwykly zielony worek na smieci), zeby kurz nie osiadal... A tak wygladaja owe chusteczki. Swoje dwa pudelka kupilem w Tesco (zaluje, ze nie wzialem wiecej bo byly b. tanie, a teraz juz ich nie maja) ale widzialem je w ofercie wielu sklepow komputerowych za srednio 15.00zl za pudelko (10 szt.). Edytowane 17 Marca 2005 przez grocal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja czyszczę zwykłym ajaxem do szyb i starą flanelową koszulą, jak dla mnie czyste, kurz nie siada na ekranie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...