gruby Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czy da sie cos z tym zrobic z tym stykiem? http://strony.wp.pl/wp/gruby666666/ram.htm Tzn czy jak sie ten styk uzupelni lutem to czy ram bedzie dzialal stabilnie? Chodzi mi o zmiane wartosci pradu i napiecia ze wzgledu na inny material niz oryginalny... Z tego co wiem to ram stabilniej chodzi przy wzroscie napiecia (w granicach rozsadku) ale nie wiem jak duze beda zmiany w tym przypadku i czy to bedzie spadek czy wzrost... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Kurde, jeden post wiecej i na nastepna strone bym spadl. Ciekawe jak ktos ma mi odpowiedziec jak posta nie ma juz na stronie po niezalych 3 godzinach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Moim skromnym zdaniem po wylozeniu cieniutkiej warstwy cyny to bedzie dzialac bezproblemowo. Jezeli chodzi o spadek napiecia to nic takiego sie nie stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...