Yeti Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Kolezanka siostry jedzie do chin i istnieje mozliwosc sprowadzania czegos do PL. Juz myslalem zeby poprosic o DVD-RW z gornej polki... ale nie orientuje sie w tatejszych cenach i nie wiem ile $ trzeba. Znacie moze jakies strony gdzie sa informacje o cenach w Chinach? Byl bym rad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 http://www.madeinchina.com/ i http://www.alibaba.com/ sa to strony z których możesz importować ale mogą się przydać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Jeszcze jeden link http://tradesources.com. może troche więcej sprzętu zaimportujesz. ceny są niczego sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Na Allegro poradniki sprzedaja... tylko 10zł... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Allegro... Kiedyś te poradniki były za 25 zł, i potem wszyscy SS się rzucili do pisania i ceny spadły. Teraz pewnie na allegro jest 50000k importerów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 www.madeinchina.com tam jest wszystko od ceny sztuki za gforca4mx po pralke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Odkopuje ten stary temat, żeby zapytac czy ktos probował importować cos z Chin. Jeśli tak jakie to są mniej wiecej koszty i jaka trzeba mieć kase, żeby cokolwiek można było zaczać. Czy z 10000 zł coś sie wystartuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ostatnio tez tymi stronkami sie interesuja, a raczej importem z chin. Kuzyn swego czasu sprzedawal mase mp3 made in chaina na allegro i nielze na tym wychodzil. Ostatnio wyslalem maila do jednej z firm, ale nie odpowiadaja 2nd dzien, a wydjae mi sie ze bylo nawet nielze po englishu napisane. 10 000? Zalezy czego. Przewaznie trzeba wziac caly kontener jakiegos produktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Widze ze ludzie dalej dają się nabierać. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Czemu nabierac:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Widze ze ludzie dalej dają się nabierać. :-|Chyba Ty.. ;) Ok dwa lata temu jakimś cudem skontaktował sie ze mna jakis włoch z duzą ilością komórek.. Ponaglał mnie bo jechał do UK a ja kasy nie miałem i nie byłem pewien co to za typ.. Wiec go umówiłem z ojcem w Londynie, wziąłem Nokie 9500 oraz 7610, i tyle z tego wyszło że mam komórke za free zamiast jakiejść monokolorowej, szerokodługiej nokii ;] Sprzedałem 9500 za ok 1/3 kasy więcej, i chyba na interesie byłem tylko do tyłu ściągnięcie sima.. Opłaca sie, ale to jest spore ryzyko.. No i trzeba mieć na początek troche kasy żeby ściągnąć kontener a nie 1-2 zabawki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 a na tym www.madeinchina.com da sie w jakis sposob jezyk zmienic? bo ja po chineese nie za bardzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 a na tym www.madeinchina.com da sie w jakis sposob jezyk zmienic? bo ja po chineese nie za bardzo ;) http://www.google.com/translate?u=http%3A%...=en&ie=UTF8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 ej a wam tez tak ta strona muli kompa? tzn na glownej nie, ale jak czegos zaczynam szukacj to nawet sie prawie przewijac nie da :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 sprobuj babelfish.altavista.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 nie chodzi mi o translacje. nawet bez translacji straaaaasznie muli ja cos wyszukam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Orientuje sie ktos, gdzie mozna sprawdzic jakie jest cło na dany towar np. z chin czy uk ? Jest ono na liczane przy wszystkich ilosciach, czy np. dla celow prywatnych jest mniejsze? Czy do sprowadzanych towarow jest doliczany podatek VAT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 co do cen- memory stick pro duo 1gb sandiska (aha, pewnie podroba) kolega na ebayu kupil za 8 ojro + przesylka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pamietajcie ze jak sprowadzicie jakies podrobki to jak to celnicy zobacza to idziecie siedziec;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...