VerB Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 skoncz pisac te bzdury , nie jestes obeznany w sprzecie nie potrafisz wbic sobie do glowy ze to wazne co sie kupi ale trzeba wiedziec czego sie chce , bzdura jest pisanie chce kupic plyte do 300 zl nie wzne jaka ale proca sobie potem kupie , jak nie wazne to wez se kup k7s8x a potem celka D , mnoze cie bedzie na niego stac LOL , teraz juz nic nie pisz w tym topicu tylko idz sobie poczytaj forum , jest taki ladny topic o tym co kupic , gotowe zestawy podane ceny co i jak , wiec wyrywaj tam !!!!! nara !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_eMeM Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 zignorujcie gnojka i nieodpowiadajcie wiecej 1333533[/snapback] no i jak tak zrobilem...a tak na przyszlosc, mefisto, zadawaj mniej wiecej takie pytania : poszukuje dobrej płyty do 300 zł na skocket A, potem piszesz czy chcesz podkrecac, czy nie, oraz reszte twojego sprzetu, a w twoim wypadku, jesli jeszcze nie masz nic do tego kompa, i zaczynasz od plyty, to pomysl nad tania plyta pod s754, np asus k8n, bo procki pod s754 sa nie wiele drozsze od starych xp, np. sempron 3100+/ a64 2800+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Witam!! To może ja napiszę coś od siebie.Jestem juz dosyć starym użytkownikiem forum i muszę przyznać że jest coraz gorzej, coraz więcej nowych userów niepróbuje przeszukać postów które były ałkowane po kilka razy. Rozumiem to że chcecie jak najszybciej uzyskać pomoc ale musicie też zrozumieć to e odpowiadanie na te samo pytaie po raz xxx jest trochę rzeca nurzącą.Nie mam tutaj pretensji do mefisto666, bo po to jest forum żeby zapytać ale można przecież najpierw się trochę wysilić i poczytać np http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108692, lub http://forum.purepc.pl/index.php?act=announce&f=25&id=7 Przecież to że trochę poczytacie wam nie zaszkodzi. Z pważaniem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 No nareszcie sensowna odpowiedz zasłuzonego urzytkownika forum !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 co tu duzo pisac Abit KV7 Ruless Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Asus A8N s754 Nforce3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf997 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Mój wybór byłby taki Masz do wyboru (moim zdaniem) :-P SOCKET A (wszystkie płyty na nForce 2) Abit NF7-S2G 235,- zł to samo tylko wersja okrojona :) Abit NF7-S (v2.0) 325,- zł stabilna wydajna overlocking :) Epox 8RDA+ Pro (nVidia nForce2 SPP) + SATA 289,- zł Gigabyte GA-7N400-L nForce2 236,- zł Mój typ na socket A to ABIT :))) SOCKET 754 (ATHLON 64 i SEMPRON 754 :)) uwazam że lepiej wybrać właśnie płytke pod tą podstawke jest bardziej przyszłościowa choć wielu może się nie zgodzić :) Jeszcze jedno za tą cene jest mało płyt napewno nie są one bogato wyposażone !!! Moje typy to: SOCKET 754 Asus K8V-X Via K8T800 266,- zł Gigabyte GA-K8NS nVidia nForce3-250 + SATA 270,- zł W przypadku płyt SOCKET 754 chipset VIA I NVIDIA nForce 3 mają podobną wydajność ceny z komputronik.pl pozdro Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 obojetnie jaki socket, no to ja ci zaoferuje AOpen AX5T, Rev. 3.0 genialna plyta, napiecie rdzenia do 2,2V bez modow, 6 gniazd pamieci Czego mozna wiecej wymagac od plyty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Przeczytałem połowe pierwszej strony tego topicu, więcej nie moge... Gdzie wcieło moderatorów? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...