neho Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Wypowiadajcie sie tu o jakości cen i łącz w Dialogu. Ja osobiście mam DSL 1mb/256kbit. Uważam to łącze za bardzo dobre za 99,-. Być może dlatego iż poprzednio miałem ISDN w Dialogu. Dlatego teraz działa mi tak szybko, w koncu ponad 8x szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 dobre lacze , transfery spoko , pingi w miare 40-60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 tesh mam 1mbit nie dzielone... kiedys byly czasami problemy, ale teraz smiga super. Transfer 130down\30up. Ping na wp ~35ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 predkosc dobra, jakosc dzialania uslugi dobra, ale moglyby byc mniejsze opoznienia na swiat teraz sa ustawione takie trasy ze do wiekszosci hostow w niemczech idzie przez rfancje albo hollandie, przez co opoznienia sa okolo ~70-90 ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) A ja dzisiaj zamierzam podpisac umowe na 1mb DSL :) mam do wyboru to, albo LAN osiedlowy : 160kbps za 60 zł :mur: lub 320kbps za 110zł :mur: :mur: . . pytanko do posiadaczy : jak wam smiga mulek i torrent i czy sa jakies problemsy ? Edytowane 30 Marca 2005 przez sensei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neho Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 pytanko do posiadaczy : jak wam smiga mulek i torrent i czy sa jakies problemsy ? 1358406[/snapback] Jesli chodzi ci o posiadaczy Dialnetu DSL 1, to powiem:) Mam Kaaze Lite i Emule. Nie należy sie sugerować tarnsferami bo to zależy od tego jakie łacze ma wysyłająca osoba i ile ich jest. Podaje mniejwiecej z jaka predkoscia mi sie pliki od anych wielksociach pobieraja. 1-5 mb 30-65 KB/s 10-50 mb 50-90 KB/s 100mb++ 70-130 KB/s Łącze chodzi sprawnie , może pingi są wyższe , ale cena jest dość niska i nei ma limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 torrent z azureusem smiga 100kb\s+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 neho, Neon69 - dzieki :) nie moglem sie doczekac odpowiedzi i podpisalem w ciemno, ale jak widze nie bede zalowal B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...