Skocz do zawartości
neho

Dialnet 115,256,1,2

Rekomendowane odpowiedzi

Wypowiadajcie sie tu o jakości cen i łącz w Dialogu. Ja osobiście mam DSL 1mb/256kbit. Uważam to łącze za bardzo dobre za 99,-. Być może dlatego iż poprzednio miałem ISDN w Dialogu. Dlatego teraz działa mi tak szybko, w koncu ponad 8x szybciej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

predkosc dobra, jakosc dzialania uslugi dobra, ale moglyby byc mniejsze opoznienia na swiat

teraz sa ustawione takie trasy ze do wiekszosci hostow w niemczech idzie przez rfancje albo hollandie,

przez co opoznienia sa okolo ~70-90 ms

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzisiaj zamierzam podpisac umowe na 1mb DSL :) mam do wyboru to, albo LAN osiedlowy : 160kbps za 60 zł :mur: lub 320kbps za 110zł :mur: :mur:

.

.

pytanko do posiadaczy : jak wam smiga mulek i torrent i czy sa jakies problemsy ?

Edytowane przez sensei

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanko do posiadaczy : jak wam smiga mulek i torrent i czy sa jakies problemsy ?

1358406[/snapback]

Jesli chodzi ci o posiadaczy Dialnetu DSL 1, to powiem:)

Mam Kaaze Lite i Emule.

Nie należy sie sugerować tarnsferami bo to zależy od tego jakie łacze ma wysyłająca osoba i ile ich jest.

Podaje mniejwiecej z jaka predkoscia mi sie pliki od anych wielksociach pobieraja.

1-5 mb 30-65 KB/s

10-50 mb 50-90 KB/s

100mb++ 70-130 KB/s

Łącze chodzi sprawnie , może pingi są wyższe , ale cena jest dość niska i nei ma limitów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi