Grzechu_87 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Mam problem bo sciagnolem sobie film programem p2p i niemoge go usunac! Wszystkie inne ktore sciagalem byly ok. Z tym ze ten sciaglal mi sie jakies 10 min, transwer szkoczyl na 2 MB/s - niewiem jakim cudem. Ale plik naprawde zajmuje te 700 MB i nieda sie go usunac. Wiem ze trzeba zamknac ten program ktorym sciagalem plik ale to nie to. I mam jeszcze jeden plik - film dokladnie ktory skopiowalem z plyty ktory tez niedziala i nieda sie go usunac. Mam wiec 1,4 GB ktorego niemoge sie pozbyc. Niewiem czy da sie usunac spod biosa bo niewiem jak to sie robi. Aha i wyskakuje komunikat zawsze ze plik jest chroniony lub jakis program go uzywa (jakos tak). A w rzeczywistosci zaden program go nie uzywa i chroniony tez niejest. Pomocy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Sproboj go usunac w trybie awaryjnym. Przeskanuj dysk scandiskiem moze posiada jakies bledy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...