koparka Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Hehe, jednak postanowilem zainwestowac w inna plyte.... wiem ze musze przeinstalowac i tak WIN wiec przesiade sie inna marke. Zdecydowany juz jestem na ABIT IS7-E. Mysle, ze to dobry wybor. Mam teraz tylko pytanie: Jakie mi polecacie do niego pamieci (2x256) w cenie nie przekraczajacej zbyt duzo 200zl? (moze dac lepiej topic na pamieci ram?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 wybor dobry a pamieci to jakies zwykle 400 biez bo nawet po hard OC nie powinny byc problemem przy twoim procu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Jak wezme jakies zwykle ze sklepu 2 kosic na raz, ale nei w zestawie to bankowo zadzialaja w dualu? I czy zwracac uwage na roznice w timingach, bo mialem na oku TwinMosy CL 2.5 (99zl za kosc) a zazwyczaj te zwykle sa CL 3? Tylko troche sie tych twinmosow boje bo podobno nie dzialaja dobrze pod ABITAMI :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Wydaje mi sie ze znalazlem super pamieci :D DDRAM 2x256MB PC-400 Corsair (VS512MBKIT400) CL2.5 za 233zl pakowane w dual. Czy wedlug was tez jest to najlepszy wybor? A moze warto dolozyc jescze niecale 30zl i kupic (jesli beda lepsze od CORSAIR) DDRAM 2x256MB PC-400 GeIL CL 2.5 Jak juz i tak mam wydac >200 na pamieci to wole dolozyc tych kilka zl i miec spokoj. Edytowane 29 Marca 2005 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Hm ja zaryzykowalem i kupilem 2x TwinMos 400Mhz i na moim Abicie wszystko smiga jak nalezy.Procek poszedl na 1.8@2.8 bez zadnego zajakniecia nawet napiecia nie ruszalem.DualChanel tez dziala. :D Winde trzeba przeinstalowac bo to nowy calkiem sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...