Skocz do zawartości
ego

Co Najpierw?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytania mam mozliwosc wydania na komputer do 1500 zl

Teraz mam taki koonfig kompa

Athlon 2000XP (ponoc na rdzeniu lepiejpodkrecalnym tak mi mowili thorecostam:P)

512 ddr king stone 3200 400 mhz

sapphire Radeon 9550 250/400 388/525

Dysk Segate 29 giga 5200 rpm

Zasilacz: Codashit 350W

Glowna:ASrock k7vt4a+

A pytanie brzmi nastepujaca co lepiej kupic

Athlona 64 3000 + Abit v8 eye +Chiteft 420W + Samsung 80 gb 7200 rpm ? czy moze karte graficzna Geforce 6800 Le (odblokowac potoki i zrobic z niej 6800 ultra) + chitefta 420W ?

Prosze o jak najszybsza odpowiedz poniewarz nie wiem jak zainwestowac gotowke. Zgóry dziekuje.

Edytowane przez ego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Athlona 64 3000 + Abit v8 eye +Chiteft 420W + Samsung 80 gb 7200 rpm ? czy moze karte graficzna Geforce 6800 Le (odblokowac potoki i zrobic z niej 6800 ultra) + chitefta 420W ?

Prosze o jak najszybsza odpowiedz poniewarz nie wiem jak zainwestowac gotowke. Zgóry dziekuje.

1333813[/snapback]

Jak chcesz zrobic z 6800LE@ULTRE? :blink: Kto Ci takich bzdur nagadal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzalem komenty w sklepie internetowym ze mozna odblokowac potoki i podniesc taktowania spokojnie do 6800 ultra :/ (wiec jak myslicie co lepiej zrobic?)

1333984[/snapback]

Nie podniesiesz do wartosci Ultry ani GT.

LE ma TSOP'y a GT i Ultra DDR3. Nie ma bata zebys puscil ram na 900mhz min.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym wybral TYLKO opcje nr 1..stary Ty jedziesz jeszcze na dysku 5400rpm??? wspolczucia...przez ten dysk NA PEWNO komp Ci bardziej zamula...grafe masz w miare ok..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie wiem Doom3 jak wczytuje przez brak romow to szok Gothic 2 szok tnie :/ i nie wiem co sie jest grane dlatego chyba wezme opcje 1 jak sprzedam asrocka z prockiem za 300 jakiemus kolsiowi +grafike opchne za 300 zl (jest zmodowana na 9600 XT ) podlklejam z niej naklejki koles bendze myslal ze orginalna XT to moze wezmie za 300 zl :] pozdrawiam i dziekuje jeszcze raz (prosze o dalesze wypowiedzi)

(poprawka asus 9999LE z 8 potokow da sie 8 odblokowac i 2 vartexy i sie robi cos ponad 6800 non GT non ultra ale chyba i tak sie oplaca bardziej niz 6600 ?:Dprosze o komentowanie :D(dysk mi duzo spowalnia :/)

Edytowane przez ego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi