Skocz do zawartości
maestro

Zawieszanie Sie Systemu...oraz Automatyczny Restar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam peweiwn problem z komputerkiem. Otoz zainstalowalem winde XP wraz z Officem XP(wczesniej na tym kompie tez byla winda XP i wszystko bylo ok)...nastepnie moja kuzynka wziela owy komputerek do domciu i chciala skonfigurowacsobie internet(Dostawca TP, lecz nie stale lacze tylko jakis pakiet godzinowy realizowany przez modem)Skonfigurowala usluge wpisala slynne ppp wraz z numerem 0202122...Polaczyla sie ze stronka TP, z ktorel ladnie dostala ID i PIN...I teraz dostala ladnie gratulacje i komp daje taki komunikat:

blad 107374819

Zarzadzanie IT/System

Po czym restartuje sie system!

Moje pytanie brzmi..O ci do cholery chodzi?Podobno jak dostaniesz ID i PIN to jeszcze nie jest koniec kofiguracji tylko krok 3 z 8....

Nie mam pojecia jak jej doradzic przez telefon!A wybierac sie do niej to narazie nie mam zamiaru(Troche daleko mieszka)

Mam jeszcze jedna wskazowke...Podobno pojawiaja sie dwa komunikaty...Pierwszy jest taki:

Problem z aplikacja lsa.shell(export vision)Zostanie ona zamknieta. Prosze o skontaktowanie sie w Microsoftem.

A ten drugi jest taki jak pisalem wczesniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jak cos mogl zlapac, jesli dopiero co zainstalowany zostal system+office?Jedynie mogl cos zlapac poprzez instalacje firewalla z jakiejsc plytki(Musze sprawdzic czy czasem nie jest zawirusowana)Bo po ten instalacji to tylko internet mial byc konfigurowany

A ogolnie to jak sprawdzic z jaka aplikacja powiazany jest pliczek lsa.shell?Czy to jest jakis wazny pliczek?Za co on odpowiada?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi