Dyzio194 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Mam na płycie ustawione AGP x4 Wyczytałem to w AIDA32 (napisane jest Stan AGP wyłączone) Teraz jak zmienić to na x8 Moja karta graficzna obłsuguje x8 a ja mam x4 Jak to zrobić i gdzie żeby to przestawić Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Zajrzyj do Biosu. W jednaj z zakładek jest taka opcja (nie pamiętam której niestety ale znajdziesz napewno). BTW. 4x czy 8x to i tak żadna różnica, AGP 8x to tylko kolejny marketingowy produkt. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Zainstaluj stery AGP do płyty głównej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Co mieszasz chłopakowi, zastanów sie co mówisz. Tak zajrzyj do biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Co mieszasz chłopakowi, zastanów sie co mówisz. Tak zajrzyj do biosa 1335299[/snapback] :lol: Oprocz przestawieniu w BIOSIE tez powinnien zainstalowac stery do AGP. Pozdro Edytowane 18 Marca 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 sie tak wtrące, bo mam ten sam problem - a skad dorwe stery do agp do nforca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ze strony producenta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...