zyga666 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 mam problem z klawiaturą pod USB podłączoną, wogóle nie można z niej korzystać, jak podłączam kompa do sieci to się zapalają te trzy diodki (standardowo) ale później już z tej klawy korzystać nie moge, mam Win Xp i przy uruchomieniu znajduje "nieznane urządzenie". Powinienem jakieś stery wgrać albo coś. tylko nie piszcie że moge korzystać z portu PS/2, bo chodzi o to żeby ta klawa działała pod USB. Mam płyte Asusa P4S533-E i porty USb 1.1 i 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Najwyrazniej Xpek nie potrafi znalezc sobie sterów do tej klawy. Poszukaj na necie lub na stronie producenta, ew. moze dostales takowe na cd przy zakupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga666 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 nie mam sterów do niej bo jest podłączona prze przejściówke na USB a sto jest klawa z portem na PS/2 i nie chodzi i jeszcze chciałbym że ta klawa działała pod Dosem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Tak jak mowie sproboj poszukac sterów do niej na tej stronie chociazby: http://www.driverguide.com A zeby dzialal pod dosem musisz w Biosie wlaczyc funkcje Usb function dos support czy jakos tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 USB KEYBOARD SUPPORT sie nazywa ta opcja w wiekszosci biosow... skoro masz przejsciowke ps2-->usb to wcale sie nie dziwie ze nie moze rozpoznac urzadzenia... ewentualnie mozesz sprubowac zainstalowac stery od innej klawy na USB tej samej firmy... jezeli nie znajdziesz do swojej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unre@l Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 spróbuj tak ,po uruchomieniu XP jak już klawiatura nie działa , odłacz ją i podłącz na nowo powinna zadziałać . Jest tylko jeden problem musisz tak robić przy każdym uruchomieniu kompa :? . Miałem też taki problem , ale nie wytrzymałem nerwowo i wróciłem do PS2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...