memento1984 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Szukam jakis najbardziej wydajnych...Poki co dzialam na omegach ale nie wiem czy sa one najlepsze...moze ktos zna sie na CS:S bo wydaje mi sie ze defaultowo ta gierka wykorzystuje Direcxt zamiast OpenGL i chcialbym to jakos zmienic :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja mam gf256ddr i powiem tyle moim zdaniem najlepsze są jedne z nowszych, ja uzywam 66.93 i jest ok. Oczywiscie tez gram w css:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Byłem jakiś czas temu posiadaczem takiej karty i najlepsze wyniki miałem na detonatorach 41.09. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...