Fidma Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Dzieki wielkie :) Wynik pewnie bedzie marny ale co tam dorzuce sie do statystyki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 celerona-m jeszcze nie mamy wiec na pewno bedzie to wartosciowe spojrzenie na ten segment rynku laptopow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 No to już macie ;) Co prawda czas nie rewelacja bo 12m44s ale odpalilem na Windzie z programami w tle (Antywirus, firewall, od myszki itp. i ze stylami). chyba i tak lepszego czasu bym nie wykręcił ;) No ale wkońcu nie kupiłem laptopa do obliczania PI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) 1418569[/snapback]Dodany link w I poście :) Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Dodany link w I poście :) 1419066[/snapback] W rankingu takze! Pozdrawiam niestrudzonych liczydlakow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Heh trzeba bylo tak odrazu dodac ;) A ja tu szukam i szukam, az wkoncu odwazylem sie zapytac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Wybacz mi mój błąd :) nie pomyślałem wcześniej ale już jest na przyszłość :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ranking zaktualizowany... :D Moze bedzie nas w koncu 20stu sklasyfikowanych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja bym jednak zrobil podzial na kategorie. Np. sprzet. podkrecany i nie jak i z zintegrowana karta graficzna i bez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja bym jednak zrobil podzial na kategorie. Np. sprzet. podkrecany i nie jak i z zintegrowana karta graficzna i bez :) 1420232[/snapback] Za malo jest wynikow, zeby tak kombinowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 pozatym, ze zintegrowana i bez, to troche bez sensu przy spi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Choc ze swojego kompa jestem bardzo zadowolony, to troche teraz zaluje, ze nie bylo tego modelu jak kupowalem swojego lapciaka - TravelMate 4101WLMi :P :mrgreen: http://www.afgcomputers.pl/product_info.ph...fc23aa1102d8b0f Zwroccie uwage na matryce... ;) EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 O ŻESZ K@#$% ;) Wypasiony :D Od dzisiaj zaczynam zbierac :) Grafa tez niezla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 O ŻESZ K@#$% ;) Wypasiony :D Od dzisiaj zaczynam zbierac :) Grafa tez niezla :D 1420536[/snapback] No wlasnie z ta matryca to bledne dane... doczytalem gdzieniegdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ranking ponownie zaktualizowany... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Troszkę namówlem chlopaków od Toshibek i wzieli sie do roboty. Jeszcze jedna M30 wejdzie do rankingu. W weekend powalcze moze lepszy czas wycisne ale dużych zmian nie będzie, niestety troche słaby procek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 a ja po maturce biore się za drut moda mojego :) przechodze na 333 :D zejde poniżej 10 min? :> no nic w czwartek za tydzień jechane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 a ja po maturce biore się za drut moda mojego :) przechodze na 333 :D zejde poniżej 10 min? :> no nic w czwartek za tydzień jechane :P 1427295[/snapback] To ja Ci zycze powodzenia... :D :razz: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 To ja Ci zycze powodzenia... :D :razz: :unsure: 1427799[/snapback] w czym w maturze, kręceniu czy zejściu poniżej 10min? :P tak czy inaczej podziękuje po maturce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 w czym w maturze, kręceniu czy zejściu poniżej 10min? :P tak czy inaczej podziękuje po maturce ;) 1428389[/snapback] Mozesz uznac, ze we wszystkim. 3mam kciuki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Ranking zaktualizowany :) No jeszcze tylko 4 wyniczki i bedzie nas dwudziestu sklasyfikowanych... :D Mala uwaga do nowych forumowiczow... Zanim cos glupio w watku z wynikami napiszecie, poczytajcie zasady dodawanai wynikow... Nie masz screena to nie pisz, zasmiecasz tylko watek!!! Bedziesz mial screena na dowod swojego wyniku to zglaszaj sie tak jak nalezy. Wszystko macie pieknie, ladnie opisane w pierwszym poscie watku z wynikami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudior Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 No i nareszczcie osiągnąłem jakiś konkretny wynik - 8m 36s - jak na Baniasa 1,5ghz to chyba całkiem całkiem...:D.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 faktycznie dobry wynik ja na 1791 mialem 8:55 na dothanie no ale mnoznik inny wiec i fsb bylo inne i pamiec duzo wolniej chodzila i oczywiscie same mhz nizsze tylko pytanie teraz czy jest roznica miedzy 1mb a 2mb cache dla superpi bo imho wynik wskazuje ze nie bardzo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 To jest wynik na 1.85 a nie na 1.8 Ja na 1.8 mam 8.54, wiec jak widac ilosc cache nie ma znaczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 no wiem ze byla roznica w mhz bo ogladalem screena ale byla rowniez roznica w czasie ;) ogolnie szacunkowo potraktowalem po prostu roznice i uznalem wyniki za bardzo zblizone prawdopodobnie przy wiekszej probce wyniki by sie rozjechaly jezezli nie to superpi nie jest wiarygodne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) hmmm moim zdaniem cache ma znaczenie w super PI! ayem ma pare sek lepszy wynik ode mnie na 1,4ghz a banias jest o prawie 90sek gorszy!! EDIT: zauważyłem wynik inny 40sek gorszy :) ale to nie zmienia fakty, że to spora różnica!! Edytowane 7 Maja 2005 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 yngwie jak u ciebie ze stabilnoscia na 2.15? Ja swojego juz wiecej nie podkrece bo powyzej 1.8 super pi sie wysypuje a jak dam 1.825 to juz niebieski ekran. Szkoda ze nie da sie napiecia zwiekszyc wtedy :( wtedy cos by sie z niego wydusilo wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ranking zaktualizowany ;) yngwie... Czemus mnie dobil takim wynikiem :P :?: Nie moge Cie dogonic... Cholercia... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 ejj, a co z tymi 3d markami ?? mieliscie kiedys zrobic ranking markow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 ejj, a co z tymi 3d markami ?? mieliscie kiedys zrobic ranking markow ? 1434340[/snapback] Mielismy... No to zrob... Kazdy by chcial na gotowe przyjsc :P Ja dwoch prowadzic nie dam rady ;) Bo mi sie beda mieszaly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...