Dzumol Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Mam SB Live 5.1 Digital, na standardowych sterach creative dzialaja mi dwa przednie dwa tylne i centralny glosnik ale niemam subwoofera, zainstalowalem KX Project mialo byc wszystko cool a nawet lepiej ale niestety jest jeszcze gorzej bo dzialaja mi tylko przednie. Czy ktos wie dlaczego sie tak dzieje czy ma tu znaczenie wersja Liva?? niewiem co robic PROSZE o pomuc :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 A poszukac to niełaska ..... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=63498 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzumol Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 No dzieki ale to troche za duzo jak dla mnie no wszystko tam jest ale strsznie duzo i gubie sie w tym zaczyna sie wontek i urywa nic z tego niekumam, prosze pomozcie co zrpbic zeby ten cholerny sobwoofer gram niekoniecznie na sterach KX Project mozxe byc na sterach od creative POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Na KXach musisz włączyc obsłygę 5.1 i zamienić głośniki przednie z tylnimi a na sterach creatiwa zrób bass redirection i powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzumol Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 No faktycznie dziala wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekD Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 zobacz w ustawieniacj KX, też miałem problem, jak zainstalowałem to tył miałem zamieniony z przodem - zobacz ustawienia KX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...