Elektron Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Zminiłem dziś mojego GeForca 2 MX 400 64 na Radeona 9000PRO Gigabyte 64 MB DDR :D . I mam pytanko słyszałem że jak się przechodzi z nVidi na ATI to podobno trzeba zreistalować Winde bo inaczej grafa będzie mniej wydajna :? Czy to prawda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Jezeli nie zainstalujesz sterow to bedzie bedziesz miec kiepska wydajnos :P a co do reinstalowania windy to ktos ci gupot naopowiadal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Stery zaistalowałem odrazu :wink: Poprostu tak sie chciałem upewnić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ale i ta przydal by sie reinstal windy. Zreszta sam sprawdź odpal teraz 3dmarka i po reinstalu, na bank bedzie lepiej (u kumpla nez reinstalacji 3dmark sie kopał). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 format c: i wszysko bedzie jasne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 No a co z tym, że przecież po Detonatorach zostają w Win jakieś syfy... Jest newet takie cuś jak DetonatorDestroyder czy coś takiego, ale podobno i tak nie jest do końca sqteczne, zwłaszcza, że - z tego co wiem-nasz Elektron, oczywiście przed sprzedaniem GF2 MX nie odinstallował detonatorów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Stery zaistalowałem odrazu :wink: Poprostu tak sie chciałem upewnić. Mash już w domq rego radka?? Jak się kręci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Uważam ze to nie głupoty .bo przy instalowaniu windy na nowo z nową kartką graficzna ,i to przesiadka z nvidii na ati, zawsze bedzie lepiej i nikt mi nie powie że nie ..!!!!! pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 No a co z tym, że przecież po Detonatorach zostają w Win jakieś syfy... Jest newet takie cuś jak DetonatorDestroyder czy coś takiego, ale podobno i tak nie jest do końca sqteczne, zwłaszcza, że - z tego co wiem-nasz Elektron, oczywiście przed sprzedaniem GF2 MX nie odinstallował detonatorów...No jakbyś zgadł :wink: nie odinstalowałem sterów od nVidii przed sprzedarzą bo zapomłem :oops: . Tak czy siak musze zrobić format bo mi nie wszystko działa pozytywnie. W grach migają mi jakieś paski i troche antyaliazing sie wali itp...... a pozatym mam troche zaśmiecony dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Stery zaistalowałem odrazu :wink: Poprostu tak sie chciałem upewnić. Mash już w domq rego radka?? Jak się kręci?? Mam go w domu od 2 dni i narazie podkręciłem go z 275//275@320//315. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ja tam jak zmieniam karte to reinstaluje winde :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...