fifa2005 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Witam Jaki mi mozecie dysk polecic szukam jakiejś 80gb z 8 mb 8MB cache. Słyszałem że ostatni samsung się poprawił. A nie chce juz kupować Caviara bo miałe i mi się cały czas je**ł. Czy moze kupić Seagate Barracuda 80Gb. Napisali byście ich awaryjnośc i głośność pracy. Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatin Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam Jaki mi mozecie dysk polecic szukam jakiejś 80gb z 8 mb 8MB cache. Słyszałem że ostatni samsung się poprawił. A nie chce juz kupować Caviara bo miałe i mi się cały czas je**ł. Czy moze kupić Seagate Barracuda 80Gb. Napisali byście ich awaryjnośc i głośność pracy. Z góry THX 1334462[/snapback] Witam Ja mam takiego Caviara juz ponad rok i zero problemow, kumpel podobnie. Moze trafiles jakis wadliwy egzemplarz?Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Potwierdzam ze samsungi ostatnio sie bardzo poprawily. Sa ciche szybkie i malo awaryjne. Polecilem juz 3 znajomym ten dysk i jak narazie ja i oni sa z nich bardzo zadowoleni. Do tego opinie jakie kraza w necie przekonuja do zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ja rowniez polecam samsunga,natomiast nie pakuj sie w barracude ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Polecam Maxtora ciche szybkie wydajne. Na caviarach i seagatach się już przejechałem, są głośne i wadliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ta wszyscy mowia ze Seagate sa glosne i chrobocza, i juz prawie bym nie kupil tego dysku. A tu co? [ciach!]o prawda!!! Dysk szybki i cichutki, a ponadto max temp. to 35stopni!!!! WD ma moj kumpel i ma non toper 55stopni a samsung tez mam moj drugi kumpel i jest glosny i goracy!!! Jade na dwoch Seagate: Barracuda IV 40GB & SATA 200GB NCQ 8MB I jeszcze zadnej wpadki nie mialem na zadnym z nich!!! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) hehehe samsung glosny i goracy a baracuda zimna i cicha :D tak tak WD maja stara linie i poki nie wprowadza serii RE na mniejsze pojemnosci to caviarami nie ma co sobie glowy zawracac seagate barracuda 7200.7 - bardzo ciche w idle, ale jak czytaja to chrobocza i to czasem denerwujaco glosno... szczegolnie SATA, gorace jak cholera... a i wydajnoscia odstaja od reszty konkurentow maxtor - bardzo szybki, dosc cichy.. czasem potrafi zachrobotac - zalezy od egzemplaza, goracy jak barracuda samsung - bardzo szybki, bardzo cichy w idle i ledno slyszalny przy zapisie, zimny bierz samsunga Edytowane 20 Marca 2005 przez kamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomidlo Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) ja mam maxtora 200GB SATA. Na poczatku jak czytal to bylo slychac BARDZO glosne chrobotanie. Po pewnym czasie uzylem programu typu acoustic manager, zmniejszylem czas wyszukiwania i od tej pory slychac bardzo cichutkie chrobotanie. niemalze nieslyszalne. Edytowane 20 Marca 2005 przez tomidlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...