Skocz do zawartości
Neo_x

Jaki posiadasz procek?

Jaki masz procek?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki masz procek?

• AMD Duron
      120
    • AMD Athlon (XP)
      237
    • AMD-K6- (2, 3)
      11
    • Intel Pentium
      61
    • Intel Celeron
      95
    • Intel Xeon
      2
    • Intel Pentium 3 Xeon
      2
    • Intel Itanium
      6
    • inne :)
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Ho ho szala zwycięstwa przechyla się na strone Athlona. Duron nadal nabiera rozpędu ,jeszcze pare głosów i dogoni celka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ha miałem racje ,ze duron dogoni celka .Nadal jestem zdania przy takim tempie wzrostu głosów oddawanych na ten procek obejmnie on prowadzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaeres ty bez wałka to bys nigdy nie wygral

i widac jak na dloni co ludzie wybieraja

durony i athlony rulez pozniej celek i na koncu gowniany p4

Hehe, niezłe <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Ja piernicze. Zamiast Nyny powinienes miec xywe <span style="color:red;">[ciach!]</span>iaż :P

Na 100 postów w 80 uzywasz slowa <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :P

Stary, Vipera ma moze 0,001 procent uzytkownikow samochodow i to znaczy, ze jest gorszy od malucha ?

Wezcie mi z tym topikiem- lol :)

Co do walka to niktorzy nie zauwazyli "jezyka" przy zarciku :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaeres ty bez wałka to bys nigdy nie wygral

i widac jak na dloni co ludzie wybieraja

durony i athlony rulez pozniej celek i na koncu gowniany p4

Hehe, niezłe <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Ja piernicze. Zamiast Nyny powinienes miec xywe <span style="color:red;">[ciach!]</span>iaż :P

Na 100 postów w 80 uzywasz slowa <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :P

Stary, Vipera ma moze 0,001 procent uzytkownikow samochodow i to znaczy, ze jest gorszy od malucha ?

Wezcie mi z tym topikiem- lol :)

Co do walka to niktorzy nie zauwazyli "jezyka" przy zarciku :P

tu nie chodzi o to że np athlon jest lepszy od celka (jest to raczej dość oczywiste) tylko o to że skoro jest więcej duronów (a cena jest podobna do celka) to chyba znaczy że są popularniejsze a stąd wynika że są lepsze, skoro więecej ludzi je bierze

co może mi powiesz że poszła fama i wszyscy zaczeli kupować te procki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

!!!ATHLON XP - RULEZ !!!

Kiedyś przyznaje że Intele były lepsze, ale od pojawinia się pierwszych duronów i athlonów sytuacja zmieniła się diametralnie. Jak głosować skoro w domu mam wiecej niż jeden komputer, a nie chce zakładać sobie dwóch kont i oszukiwać podobnie do fanów Intela, którzy nabijają sztucznie statystyki !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

!!!ATHLON XP - RULEZ !!!

Kiedyś przyznaje że Intele były lepsze, ale od pojawinia się pierwszych duronów i athlonów sytuacja zmieniła się diametralnie. Jak głosować skoro w domu mam wiecej niż jeden komputer, a nie chce zakładać sobie dwóch kont i oszukiwać podobnie do fanów Intela, którzy nabijają sztucznie statystyki !!

Ja mam jedno konto i nie oszukuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na Vipera to nikogo nie stac a maluch to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o i wszyscy to kupuja -jest to przyklad celka:D(TIP-Tanie I Pewne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).Athlon to tak jak Nowy Passat a p4 to syrena z pelny bakiem.

A wogle co ty mi tu procka do Vipera poruwnujesz?

Wiem ze Athlon ma takiego speeda jak wajper ale nie musisz sie tym chwalic-"MY to wiemy Kocie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi