_Borys Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Co jest wydajniejsze Adandon GPU / CS czy To i ORT: ORT: ORT: kturys z Tych Brdzo dziekuje za odpowiedzi. Naprawde muse sie szybko zdecydowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 a moze ten gpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Lepiej prezentuje się DD niż Abadon.... pomijając kwestie finansowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 a moze ten 1334522[/snapback] hehe, ten aquarius ma wydajność podobną do bloków CPC - nic nie warty, jedynie ładnie wygląda. Wydaje mi się, że abadon jest wystarczająco wydajny i po prostu nie opłaca się brać niczego droższego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) A co waszym zdaniem jest wydajniejsze Abandon czy DD?? Nie biezrzcie pod uwage ceny Edytowane 18 Marca 2005 przez _Borys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Glos na DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ja bym brał Abadona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Wydajność w tym przypadku chyba nie ma aż tak wielkiego znaczenia i jeśli miałbym zgadywać to pewnie będzie porównywalna, a skoro tak to przy wyborze można się śmiało kierować wyglądem. :D Ja bym obstawiał tak: jeżeli układ będzie wypełniony płynem UV to abadon, jak nie to dd :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...