Kataryniarz Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Wczoraj zakupilem w/w komplet. I mam problem :( Wszystko dziala OK tylko to cholerne piszczenie :( W czasie startu jest wszystko OK (w trybie awaryjnym tez), a po zaladowaniu windy zaczyna piszczec cos w okolicach procesora. Taki cichy pisk o niskiej czestotliwosci - jak zaczne zamykac system to od razu przestaje. Ma ktos jakis pomysl? Biosy przelecialem juz wszystkie - aktualnie 1006 beta. Zasilacz MODECOM 300W - pamieci TWINMOS 2x256/400 - wentyl QC-80 AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Reklamuj mobo kondensatory wariują :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Wczoraj zakupilem w/w komplet. I mam problem :( Wszystko dziala OK tylko to cholerne piszczenie :( W czasie startu jest wszystko OK (w trybie awaryjnym tez), a po zaladowaniu windy zaczyna piszczec cos w okolicach procesora. Taki cichy pisk o niskiej czestotliwosci - jak zaczne zamykac system to od razu przestaje. Ma ktos jakis pomysl? Biosy przelecialem juz wszystkie - aktualnie 1006 beta. Zasilacz MODECOM 300W - pamieci TWINMOS 2x256/400 - wentyl QC-80 AlCu 1334675[/snapback] To nie kondensatory. Piszczą najczęściej cewki i nie sądzę aby uznali Ci reklamacje.(mogę się mylić). Nie wiedzieć dlaczego często pomaga zmiana vga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 heh no wg mnie to łaski nie robią, jak se zaczęły cewki koncertować to wg Ciebie nie jest powód do oddania tej mobo na gwarancję?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kataryniarz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Wczoraj na wszelki wypadek zapodalem zasilke 400W, ale oczywiscie nic to nie dalo :( Reklamuje - nie da sie wysiedziec w nocy z tym piskiem :mad: Na dodatek teraz zauwazylem, ze przy pierwszym starcie nie widac myszki - pozniej jest OK. A z ciekawosci podmienie jeszcze karte... teraz mam Gigabyte R9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Wczoraj na wszelki wypadek zapodalem zasilke 400W, ale oczywiscie nic to nie dalo :( Reklamuje - nie da sie wysiedziec w nocy z tym piskiem :mad: Na dodatek teraz zauwazylem, ze przy pierwszym starcie nie widac myszki - pozniej jest OK. A z ciekawosci podmienie jeszcze karte... teraz mam Gigabyte R9550 1336494[/snapback] Kataryniarz czy to Ty jesteś byłem graczem w AA i prowadzisz stronę w tym temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kataryniarz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Kataryniarz czy to Ty jesteś byłem graczem w AA i prowadzisz stronę w tym temacie? 1337366[/snapback] Nie to nie ja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...