Skocz do zawartości
metal

Są na forum użytkownicy glanów ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam grindersy... bodel bulldog... 10tki... i Marines 10tki... i jeszcze jakies noname... 12stki... w glanach chodze dobre 4 latka....

współczóje
A ja wspolczuje ci ze twoje nowe dresy z 1000paskow niedlugo nie beda modne bo wyjdzie model z 1001paskow :D . :twisted: i bedziesz musial kupic nowe bo twoi kumple beda sie z ciebie smiac ze jestes staromodny :twisted: :twisted:
HEHEHEHEHEH no qrw* niermoge ja tylko napisalem ze chodze w Nikeach i Adidasach robie to dla tego ze wnich mi wygodnie nienisze dresow i sam sie ich brzysdze w zyciu bym na siebie rażącego zielonego dresu niezalozyl. Nosze jiny albo jakies luzne pory ale nie dress!!!!!!! swoja droga jka mozna chodzic w lato +36Cw glanach no qrwa bez przesady 0 filtracji z powietrzem nogi musza napewno byc wtedy odpoczete i pachnace.

Ej spoko to tylko zart, bez urazy :)

ja tez w lato nie chodze w glanach nonstop tylko mam fajne bootki conversa :D .

graba na zgode :) i na piffo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam grindersy... bodel bulldog... 10tki... i Marines 10tki... i jeszcze jakies noname... 12stki... w glanach chodze dobre 4 latka....

współczóje
A ja wspolczuje ci ze twoje nowe dresy z 1000paskow niedlugo nie beda modne bo wyjdzie model z 1001paskow :D . :twisted: i bedziesz musial kupic nowe bo twoi kumple beda sie z ciebie smiac ze jestes staromodny :twisted: :twisted:
HEHEHEHEHEH no qrw* niermoge ja tylko napisalem ze chodze w Nikeach i Adidasach robie to dla tego ze wnich mi wygodnie nienisze dresow i sam sie ich brzysdze w zyciu bym na siebie rażącego zielonego dresu niezalozyl. Nosze jiny albo jakies luzne pory ale nie dress!!!!!!! swoja droga jka mozna chodzic w lato +36Cw glanach no qrwa bez przesady 0 filtracji z powietrzem nogi musza napewno byc wtedy odpoczete i pachnace.

predzej ci beda walily w tych twoich odblaskowych najkach, ale za to ejst jeden plus tych bootooff, nikt cie nie potrci na dzrodze :lol:

wwakacje 2x w tygodniu w najwiekshe upaly chodzilaem w glanach przez kilka godzin dziennie i nie zauwazylem, zeby mi walily nogi, a glany mam wysokie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tesh mam glany - steela bodajrze - troche juz maja ze 2 lata - moze 3 nawet juz nie wiem - kurde jeden bol ze wkladki sa do [gluteus maximus] i jak sie pochodzi w nich z 7 godzin to sie odciski robia (grube i wygodne sqarpetki nie pomagaja):(

no ale ogolem jest spox - wieczorami czuje sie pewnie - bo wiem ze jak mi wyskoczy jaki dres to moge mu z blachy w krocze za......

a on tymi dressowymi papuciamy to moze mnie pomasowac:)

no i blacha to niewatpliwa ochrona dla palcow:)

poxdrawiam uzytkownikow GLANOW 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

współczóje

predzej ci beda walily w tych twoich odblaskowych najkach, ale za to ejst jeden plus tych bootooff, nikt cie nie potrci na dzrodze :lol:

wwakacje 2x w tygodniu w najwiekshe upaly chodzilaem w glanach przez kilka godzin dziennie i nie zauwazylem, zeby mi walily nogi, a glany mam wysokie!

no wlasnie BRUCE - w lecie da sie w glanach chodzic - jak ktos robi to od kilq lat to da sie przyzwyczaic - ale prawda trzeba na nogi uwazac (chociaz bardziej cenie sobie obie rece (w quake gram) a bez rak troche glupia sie w q2 gra)

glany sa nieprzemakalne - nie trzeba sie martwic ze namokna i ze bede wazyc 0.8 kilo bo i taq waza 3.8 kilo:))))))

A CHODZI KTOS MOZE W PANTERCE WOJSKOWEJ Z PODPINA W ZIMIE>>>????? ja mam takie cudo - cieplutkie wdzianqo a loodzie jak sie gapia na to ?!?!?? :wink: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

współczóje

Ej spoko to tylko zart, bez urazy :)

ja tez w lato nie chodze w glanach nonstop tylko mam fajne bootki conversa :D .

graba na zgode :) i na piffo

no to graba. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha no i moje Nike nie sa jakies qrwa pstrokate sa czarne skurzane dsosyc wysokie taki jak do kosza  || ja poprostu lubie i chce wygladac schludnie i to wszyscho

a cow glanach nie wyglada sie schludnie?? chyba nawet bardziej niz w dresiarskich butach :lol:

ja tesh mam steele :P i nie mam odciskooff :P kiedys jak mialem hadeki i zapierdzielalem w nich po goorach, to nastepnego dnia chodzic nie moglem, bo mialem cale nogi w odciskach, ale w steelach tak nie mam, a sa tanshe :P

a co do kurtek z podpinka, to mam:

parke z kapurem z miskiem :P

bundezwrke (kaptur zintegrowany ;))

i taka zaje*** peleryne oficerska, ta, z ktoorej namiot mozna zrobic (nawet stelaz w komplecie :PPPP) nawet rekawooff nie ma :P

jest full wypas mam ja prawie do kostek :P

kofam ja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bruce chyba mylisz pojecia.

ja tez chodze w adidasach, nike'ach i do tego zazwyczaj jeans'y ale nikt jak zyje jeszcze nie powiedzial ze wygladam jak dresiarz. pozatym nie kupuje jakichs tam odblaskowych modeli tylko raczej stonowane kolory.

zawsze mozna wyskoczyc w lecie gdy jest +30C w adikach i krotkich spodenkach, (w glanach co najmniej smiesznie to wyglada i az mnie skreca jak takie cos widze).

no ale to nie o tym byl topic wiec nie mieszajmy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adidas suxx :P

qwa kupcie sobie heady (tak jak ja :P) sa jakies mniej dresiarskie :P

:lol:

adidas adidasowi nie jest rowny, jest spoooro modeli, ktorych bym za darmo na noge nie zalozyl, moze za duzo ty takich sie naogladales i masz teraz takie zdanie o nich. ja jesli juz kupuje no to czesto do krakowa musze jechac bo u mnie wyboru zbytnio nie ma (zwlaszcza jak leza w kolko i te same modele przez 3 lata na polce, a o nowych seriach to moge zapomniec)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zima : Glany (Martens) + bojufki czarne + płaszcz gestapowski (ok 20 kg), jak sie podniesie rece do góry i kucnie to płaszcz nie kuza z tobą tylko pozostaje w miejscu z rekawami do góry (jest poprostu bombowy), do tego oczywiście długie włosy i czerwony plecak "Coca-Cola"

Lato : czarne sandałki, czarne spodenki krótkie, koszulka z napisem Anathema no i długie włosy oczywiście i kilka pifek w plecaczku

dresy suxxxxxx :evil: :evil: :evil:

adidas, nike itp. suxxxxxxxxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to masz obmyslone koszulki na pory roku??? fajnie ale chyba zmieniasz chociarzby co rok ta KOSZULKE CZY NIE :> MOZE CZEKA DO NAST LATA I POTEM ZNOW DZIEN W DZIEN W TYM SAMYM...BOSH

Ta, najpierw adidasiarze przypieprzają sie do tego że chodzimy w glanach w lato, a jak już założymy co innego to przypierdalają sie do koszulek. Gwoli wyjaśnienia : podałem tylko przykład, a to że Anathema jest moim ulubionym zespołem to chyba nie ma dla ciebie żadnego znaczenia, poprostu chodzi tu o ideę.

Oczywiśćie że można chodzić w adidasach, białych skarpetkach, błyszczących spodenkach i koszulce nike do tego ale dla mnie taki zestaw poprostu ŚMIERDZI DRESEM, zresztą adidasy czy im podobne nawet gdyby były nowe to by mi śmierdziały. Szczerze mówiąc to wolałbym przez godzine wąchać śmierdzące przepocone glany niż przec sekunde zafajdanego adidasa.

Poza tym jeszcze myśle że można używać takich butów do biegania czy innych sportów, ale nie na Boga do zwykłego w nich chodzenia.

AHA, jeszcze jedno, widziałem kiedyś bardzo komiczną sytuację: jade sobie tramwajem, mróz 10 stopni, no i na przystanku widze jak para dresiarzy (panienka i jakiś gnojek) stoją nie na chodniku ale na drewnianej ławce, zastanawiałem sie dlaczego ? poprostu jebało im po stopach, ale sie wtedy uśmiałem, a sam miałem moje wygodne, cieplutkie glany i mogłem normalnie stąpać po ziemi jak człowiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stali na ławce .... moze chodzi o ,,idee'' heeheh mowisz wygodne glany ty widac qrwa wzyciu niemiales na nogach adidasow to sa qrwa wygodne buty jesli tema zaprzeczysz to poprostu jestes #$%^&@ bo nikomu myslacemu niewmowisz ze qrwa glany sa wygodniejsze od sportowych butow. apropos do skaetow tesh sie przypierdalasz ze zamiast stac na ziemi ,,jka czlowiek'' to oni stoią na desce ;[ !!!!!stali na ławce .... moze chodzi o ,,idee'' heeheh mowisz wygodne glany ty widac qrwa wzyciu niemiales na nogach adidasow to sa qrwa wygodne buty jesli tema zaprzeczysz to poprostu jestes #$%^&@ bo nikomu myslacemu niewmowisz ze qrwa glany sa wygodniejsze od sportowych butow. apropos do skaetow tesh sie przypierdalasz ze zamiast stac na ziemi ,,jka czlowiek'' to oni stoią na desce ;[ !!!!!stali na ławce .... moze chodzi o ,,idee'' heeheh mowisz wygodne glany ty widac qrwa wzyciu niemiales na nogach adidasow to sa qrwa wygodne buty jesli tema zaprzeczysz to poprostu jestes #$%^&@ bo nikomu myslacemu niewmowisz ze qrwa glany sa wygodniejsze od sportowych butow. apropos do skaetow tesh sie przypierdalasz ze zamiast stac na ziemi ,,jka czlowiek'' to oni stoią na desce ;[ !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stali na ławce .... moze chodzi o ,,idee'' heeheh  mowisz wygodne glany ty widac qrwa wzyciu niemiales na nogach adidasow to sa qrwa wygodne buty jesli tema zaprzeczysz to poprostu  jestes #$%^&@ bo nikomu myslacemu niewmowisz ze qrwa glany sa wygodniejsze od sportowych butow. apropos do skaetow tesh sie przypierdalasz ze zamiast stac na ziemi ,,jka czlowiek'' to oni stoią na desce ;[ !!!!!stali na ławce .... moze chodzi o ,,idee'' heeheh  mowisz wygodne glany ty widac qrwa wzyciu niemiales na nogach adidasow to sa qrwa wygodne buty jesli tema zaprzeczysz to poprostu  jestes #$%^&@ bo nikomu myslacemu niewmowisz ze qrwa glany sa wygodniejsze od sportowych butow. apropos do skaetow tesh sie przypierdalasz ze zamiast stac na ziemi ,,jka czlowiek'' to oni stoią na desce ;[ !!!!!stali na ławce .... moze chodzi o ,,idee'' heeheh  mowisz wygodne glany ty widac qrwa wzyciu niemiales na nogach adidasow to sa qrwa wygodne buty jesli tema zaprzeczysz to poprostu  jestes #$%^&@ bo nikomu myslacemu niewmowisz ze qrwa glany sa wygodniejsze od sportowych butow. apropos do skaetow tesh sie przypierdalasz ze zamiast stac na ziemi ,,jka czlowiek'' to oni stoią na desce ;[ !!!!!

Coś sie zapentliłeś, chyba cie przez te adidaski przypiździło troche. Nie bede wiecej z toba gadał bo Z DRESAMI NIE GADAM, a ty mi na takiego wyglądasz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A adidasów na nogach rzeczywiście nigdy nie miałem i miał nie bede bo nie jestem <span style="color:red;">[ciach!]</span>ym dresem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stali na ławce .... moze chodzi o ,,idee'' heeheh  mowisz wygodne glany ty widac qrwa wzyciu niemiales na nogach adidasow to sa qrwa wygodne buty jesli tema zaprzeczysz to poprostu  jestes #$%^&@ bo nikomu myslacemu niewmowisz ze qrwa glany sa wygodniejsze od sportowych butow. apropos do skaetow tesh sie przypierdalasz ze zamiast stac na ziemi ,,jka czlowiek'' to oni stoią na desce ;[ !!!!!stali na ławce .... moze chodzi o ,,idee'' heeheh  mowisz wygodne glany ty widac qrwa wzyciu niemiales na nogach adidasow to sa qrwa wygodne buty jesli tema zaprzeczysz to poprostu  jestes #$%^&@ bo nikomu myslacemu niewmowisz ze qrwa glany sa wygodniejsze od sportowych butow. apropos do skaetow tesh sie przypierdalasz ze zamiast stac na ziemi ,,jka czlowiek'' to oni stoią na desce ;[ !!!!!stali na ławce .... moze chodzi o ,,idee'' heeheh  mowisz wygodne glany ty widac qrwa wzyciu niemiales na nogach adidasow to sa qrwa wygodne buty jesli tema zaprzeczysz to poprostu  jestes #$%^&@ bo nikomu myslacemu niewmowisz ze qrwa glany sa wygodniejsze od sportowych butow. apropos do skaetow tesh sie przypierdalasz ze zamiast stac na ziemi ,,jka czlowiek'' to oni stoią na desce ;[ !!!!!

Coś sie zapentliłeś, chyba cie przez te adidaski przypiździło troche. Nie bede wiecej z toba gadał bo Z DRESAMI NIE GADAM, a ty mi na takiego wyglądasz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A adidasów na nogach rzeczywiście nigdy nie miałem i miał nie bede bo nie jestem <span style="color:red;">[ciach!]</span>ym dresem.

NO ZES QRWA INTELIGENCJA ZASWIECIL HEHEHEEH ,, JA Z TOBA NIEGADAM I JUSZ...'' NO WIDZISZ TY ZAKOMPLEKSIONY ŁOSIU JA MOGE GADAC I TYM SIE ROZNIMY TO ZE NIEWIESZ CO POWIEDZIEC TO JUSZ TWOJA WINA ZATKAŁO KAKAŁO I PO RAZ 100 MOWIE ZE DRESEM NIEJESTEM ALE DLA CIEBIE KAZDY KTO NIENOSI GLANOW JEST DRESSS I <span style="color:red;">[ciach!]</span> . CZŁOWIEKU PRZESTAN GADAC PO PATRZAC NA CIEBIE MOGE SOBIE WYROBIC OPINIE O GLANOWCACH NIEPOTRZEBNA BO WATPIE ZEBY WSZYSCY BYLI TAKIMI IDIOTAMI JAK TY BAŁWANIE ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisałem temat ale jeszcze się niewypowiedziałem Dołączona grafika

W lato chodze w czarno-berzowych butach adidasa do deski [nie jeżdże na desce i nie jestem skatem] i w czarnych sandałach.

A w zimę i jesień [czasami w lato Dołączona grafika] chodze w glanach Digger [chyba tak to się zwie] Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SKORO NOSISZ ADIDASY  W LATO TO JESTES  PODŁY DRESS;) (tak  wg decnisa jest) na lato poiwinienes chodzic w SSmanowskim płaszczu ze stali co wazy 200kg i nosic glany po kolana:)pzdr metal

naucz sie czytać cieciu, chyba wyraźnie napisałem co na lato a co na zime

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:x 8O

powiem tylko ze niektorzy zaczynaja mocno przeginac - jak zaczniecie pracowac to zobaczycie ze nie bedziecie noscic ani adasiow ani glanow (taki mus) i wyjdzie na to ze cala ta sprzeczka jest o kant [gluteus maximus] potluc

decnis_600 jestem wg Twojej teorii dresem (choc czegos takiego w mojej szafie nie uswiadczysz) - bo lubie np na dzialeczce zalozyc szmaciaki adasia - tylko co ze mnie za dres skoro do tego zakladam np spodenki kamuflaz-tropik, czarna podkoszulke i zielona bluze - pomysl najpierw zanim piedolniesz cos glupiego publicznie :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:x  8O 

powiem tylko ze niektorzy zaczynaja mocno przeginac - jak zaczniecie pracowac to zobaczycie ze nie bedziecie noscic ani adasiow ani glanow (taki mus) i wyjdzie na to ze cala ta sprzeczka jest o kant [gluteus maximus] potluc

decnis_600 jestem wg Twojej teorii dresem (choc czegos takiego w mojej szafie nie uswiadczysz) - bo lubie np na dzialeczce zalozyc szmaciaki adasia - tylko co ze mnie za dres skoro do tego zakladam np spodenki kamuflaz-tropik, czarna podkoszulke i zielona bluze - pomysl najpierw zanim piedolniesz cos glupiego publicznie :!:

No w końcu ktoś poza mną to zauwazyl brawo benek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...