Skocz do zawartości
metal

Są na forum użytkownicy glanów ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

SKORO NOSISZ ADIDASY  W LATO TO JESTES  PODŁY DRESS;) (tak  wg decnisa jest) na lato poiwinienes chodzic w SSmanowskim płaszczu ze stali co wazy 200kg i nosic glany po kolana:)pzdr metal

NIE CHODZE W ŻADNYCH ADIDASACH !!! wrrr...

tylko w butach adidasa do deski !!! a to całkiem co innego! niż jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>lone adidaski !!! Dołączona grafika

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:x  8O 

powiem tylko ze niektorzy zaczynaja mocno przeginac - jak zaczniecie pracowac to zobaczycie ze nie bedziecie noscic ani adasiow ani glanow (taki mus) i wyjdzie na to ze cala ta sprzeczka jest o kant [gluteus maximus] potluc

he, ja pracuje już od dwóch lat na poważnym stanowisku, mam żone, dziecko i jakoś glany nosze i nikomu to nie przeszkadza

decnis_600 jestem wg Twojej teorii dresem (choc czegos takiego w mojej szafie nie uswiadczysz) - bo lubie np na dzialeczce zalozyc szmaciaki adasia - tylko co ze mnie za dres skoro do tego zakladam np spodenki kamuflaz-tropik, czarna podkoszulke i zielona bluze - pomysl najpierw zanim piedolniesz cos glupiego publicznie :!:

no widzisz, ty używasz adidasów do celów rekreacyjnych, działka itp. a mi chodziło o co innego, jak np. chodzenie w tym na okrągło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he, ja pracuje już od dwóch lat na poważnym stanowisku, mam żone, dziecko i jakoś glany nosze i nikomu to nie przeszkadza

tylko pozazdroscic takich luzow - uwiez mi nie wszedzie jest to mozliwe

no widzisz, ty używasz adidasów do celów rekreacyjnych, działka itp.  a mi chodziło o co innego, jak np. chodzenie w tym na okrągło.

to byl przyklad - po Wa-wie tez chodze w butach Adidasa, ale wkladam tez stare Martensy o ktorych pisalem na poczatu watku, zima chodze w butach do lazenia po gorach (cieple i wygodne), czesto musze tez zakladac "oficjalne" buty (nawet sie juz przyzwyczailem - chyba) - chodzi o to ze mam buty na kazda okazje - no moze nie do kosza (stare sie rozwalily a nowych nie kupuje bo nie mam czasu na kosza) :(

PS w szafie mam tez kolce do biegania po tartanie (stare dobr czasy) :) - nomen omen tez z 3 paskami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kór#a !!! Dołączona grafika coś mi się zdaje że niektórzy to nie umieją czytać !!!

pytam się w temacie czy są użytkownicy glanów !!! a nie glanów i adidasów Dołączona grafika wrrr...

i tak powstała kolejna spór na forum :( :? ... powoli to przestaje mi się to podobać :( ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko pozazdroscic takich luzow - uwiez mi nie wszedzie jest to mozliwe

:) to znaczy ? chodzi ci o luzy u żony czy luzy w pracy ?

no widzisz, ty używasz adidasów do celów rekreacyjnych, działka itp.  a mi chodziło o co innego, jak np. chodzenie w tym na okrągło.

to byl przyklad - po Wa-wie tez chodze w butach Adidasa, ale wkladam tez stare Martensy o ktorych pisalem na poczatu watku, zima chodze w butach do lazenia po gorach (cieple i wygodne), czesto musze tez zakladac "oficjalne" buty (nawet sie juz przyzwyczailem - chyba) - chodzi o to ze mam buty na kazda okazje - no moze nie do kosza (stare sie rozwalily a nowych nie kupuje bo nie mam czasu na kosza) :(

widzisz, nie chodzisz w zime w adidasach, tak jak np kolega Combat.

Jeżeli chodzi o "oficjalne" buty to mi też sie zdarza w pracy mieć taką potrzebę, ale rzadko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrwa jaki to jest idiota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no niemoge hehehehehehehehehehehe no qrwa daunie pokash mi gdzie napisalem ze w zimie chodze w adidasach o boshhhhhhh czy ty jestes poqrwiony chlopie na zime mam cieple buty podobne chyba do benka SALOMONY wiec przestan <span style="color:red;">[ciach!]</span>lic takie glupoty i wyprowadz sie z domy moze sie twoja rodzine uratuje!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytam się w temacie czy są użytkownicy glanów !!! a nie glanów i adidasów Dołączona grafika wrrr...

no myslalem ze jako byly uzytkownik glanow mam prawo sie wypowiadac ;)

po co te nerwy przeciez Osiol jest do OFFTOPIC'ow wiec male OT w jakims temacie nikomu krzywdy nie robi :!:

BTW a co to za warczenie - bawisz sie w Syrenke czy Trabanta :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pi...ole kuffa ludzie o co wam chodzi???

kazdy chodzi w tym czym lubi :) , mi tam ludzie w adidasach nie przeszkadzaja dopoki sie nie woza :D. no chyba ze maja 12xx paskow i chodza tak jakby nie myli sie pod pachami tylko wietrza je nonstop :).

A i nie kazdy chodzacy w adidasach jest dresem :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zima :  Glany (Martens) + bojufki czarne + płaszcz gestapowski (ok 20 kg), jak sie podniesie rece do góry i kucnie to płaszcz nie kuza z tobą tylko pozostaje w miejscu z rekawami do góry (jest poprostu bombowy), do tego oczywiście długie włosy i czerwony plecak "Coca-Cola"

Lato : czarne sandałki, czarne spodenki krótkie, koszulka z napisem Anathema no i długie włosy oczywiście i kilka pifek w plecaczku

dresy suxxxxxx :evil:  :evil:  :evil: 

adidas, nike itp.  suxxxxxxxxx

koszulka Anathemy??? no no ciekawie - a co do adikow to ja mam takie jakies na rower i na dzialkie ich uzywam 8)

ale w lecie nie raz wyskakuje na kosza w glanach shortach

ALE OGOLNIE TO ADIKI I INNE BADZIEWIE to dobre dla dzieci z podstawowki ktore musza zaszpanowac przed kolegami ze ich rodzice zarabiaja wiecej i stac ich na wydatek 600 zl na buty dla dziecka

HAHA takich ludzi 20-paroletnich (dresy) duzo jest i oni sie zatdzymali na etapie 3-5 kl podstawowki :( :( :(

I TAK NA JAKAS IMPERE KULTULARNA LEPIEJ W GLANACH WYJECHAC A NIE W ADI'kach (nie obrazac mi tu super firmy robiacej monitory)) uffff ale sie rozpisalem :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyrazy ubolewania dla COMBATA (dlatego ze jest dresem) :lol: :lol: :lol:

chlopie - a kto kaze komus chodzic w adidaskach bo to sa wygodne buty sportowe - MAM pytanie czy chodzenie po miescie to SPORT??? no tak dla dresow chodzenie po miescie i lanie normalnych ludzi to sport:)

adiki to bym sobie qpil ale takie za 800 zeta - na rower z zatrzaskami - jakbbym zawodowo kolarstwo qrskie uprawial ale tego nie robie.....

i nie wmawiaj ludzia ze sa pop........bo nigdy w adikach nie chodzili

jak masz tak delikatne stopy jak jakas dresiara - to se kup kapcie puchowe - tez sa wygodne - o rozowego kolory rekomenduje :roll:

stary jak ktos chodzi w glanach to znaczy ze mu jest wygodnie - qrde......

a nie w jakis smierdzacych adikach pod ktorymi kazdy kamyczek czuc.....

POZDRO FOR @LL NORMAL PEOPLE ON FORUM :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyrazy ubolewania dla COMBATA (dlatego ze jest dresem) :lol:  :lol:  :lol: 

chlopie - a kto kaze komus chodzic w adidaskach bo to sa wygodne buty sportowe - MAM pytanie czy chodzenie po miescie to SPORT??? no tak dla dresow chodzenie po miescie i lanie normalnych ludzi to sport:)

adiki to bym sobie qpil ale takie za 800 zeta - na rower z zatrzaskami  - jakbbym zawodowo kolarstwo qrskie uprawial ale tego nie robie.....

jak masz tak delikatne stopy jak jakas dresiara - to se kup kapcie puchowe - tez sa wygodne - o rozowego kolory rekomenduje :roll: 

POZDRO FOR @LL NORMAL PEOPLE ON FORUM :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D  :D  :D

QRWA NO NIEPOGODOSZ MOWIE PO RAZ SETNY NIJESTEM DRESSEM !!!!!!!!!!!

MOJ CODZIENNY STROJ TO JEANSY, BLUZA LUB KOSZULA I ADIDASY NA NOGI(NIE FIRMA RODZAJ BUTA) NO ALE QRWA TY I TAK ZARAZ POWIECIE ZE JESTEM DRESEM QRWA.... :cry: (ręce opadają)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyrazy ubolewania dla COMBATA (dlatego ze jest dresem) :lol:  :lol:  :lol: 

adiki to bym sobie qpil ale takie za 800 zeta - na rower z zatrzaskami  - jakbbym zawodowo kolarstwo qrskie uprawial ale tego nie robie.....

POZDRO FOR @LL NORMAL PEOPLE ON FORUM :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D  :D  :D

QRWA NO NIEPOGODOSZ MOWIE PO RAZ SETNY NIJESTEM DRESSEM !!!!!!!!!!!

MOJ CODZIENNY STROJ TO JEANSY, BLUZA LUB KOSZULA I ADIDASY NA NOGI(NIE FIRMA RODZAJ BUTA) NO ALE QRWA TY I TAK ZARAZ POWIECIE ZE JESTEM DRESEM QRWA.... :cry: (ręce opadają)

dobra moze i nie jestes ale GODASZ JAK DRES :(

dobra SPOX .........koniec ja juz nie godam na ten temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ! Musze sie wypowiedzieć na ten temat bo już nie wytrzymam :)

LUDZIE po co sie kłucić każdy chodzi w czym chce po to mamy własną wole, zachowujecie sie co niektórzy jak dzieci ,ja jestem dzieckiem bo mam 14 lat :D ale widze że mój młodszy brat ma większe pojęcie o życiu niż niektórzy z was . W czym chodze nieistotne to że raz założe jakieś nike znaczy ,że jestem DRESEM? Jakby patrzeć w ten sposób to by sie okazało ,że wszyscy wokoło to banda dresów,skinów,punków itp..........

Dajcie SPOKUJ wasze kłutnie do niczego niezmierzają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niegadm jak dress ale ich usprawiedliwiam moze dlatego ze 90% moich znajomych to albo skaety albo dressy  czemy wy wszyscy glanowcy nielubicie tak dressow ja nic do nich niemam co oni wam zrobili???

ta, niedość że dres to jeszcze broni dresów :evil: :evil: :evil:

"z jakim sie zadajesz takim sie stajesz"

dlatego tobie nic nie zrobili bo jestes jednym z nich

to zrobili (i mowie to chyba w imieniu wiekszosci normalnych ludzi na forum) ŻE KRADNĄ, ZABIJAJĄ I WSZYSTKO ROZPIERDALAJĄ, kiedyś widziałem bande dresów, jak weszli do tramwaju ze śrubokrętami i zaczęli go rozgręcać 8O 8O 8O (jakim to trzeba być pojebem), jakieś pół roku temu zadźgali nożem kumpla z akademika tuż przy wejściu do akademika, pokaż takiemu że masz komórke, to zaraz nie bedziesz jej miał. Już nie wspomne jak np. ma sie długie włosy to dresy czepiają się poprostu że masz długie włosy.

DLATEGO KAŻDY ICH NIENAWIDZI, no oprócz ciebie oczywiście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzieki dla Mateoosha i Genghiskhan'a, wy jedni pomogliście mi w sporze z dresem, gdzie reszta forumowiczów?

Niestety takie jest nasze społeczeństwo, wszyscy widzą że okrada cie banda dresów, lecz nikt nie zareaguje, każdy myśli o własnej [gluteus maximus], i chyba tacy sami jesteście wy, wszyscy forumowicze (oprócz dwóch kolegów wymienionych powyżej), widzicie co sie dzieje i nic 8O 8O 8O 8O

Szkoda słów poprostu :oops: :oops: :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzieki dla Mateoosha i Genghiskhan'a, wy jedni pomogliście mi w sporze z dresem, gdzie reszta forumowiczów? 

Niestety takie jest nasze społeczeństwo, wszyscy widzą że okrada cie banda dresów, lecz nikt nie zareaguje, każdy myśli o własnej [gluteus maximus], i chyba tacy sami jesteście wy, wszyscy forumowicze (oprócz dwóch kolegów wymienionych powyżej), widzicie co sie dzieje i nic  8O  8O  8O  8O 

Szkoda słów poprostu  :oops:  :oops:  :oops:

A moż to jakiś tajny spisek Rosyjskich Naukowców i WSZYSCY TU SĄ DRESSAMI!!!!!! oj nie a moze wogle na tym forym jest tylko jedna osoba mozg!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

incydent ze srubokretami - moze to byla ekipa remontowa???

incydent z kolegą - to na <span style="color:red;">[ciach!]</span> świecisz kom. i z pewnoscia to on lampil na nich a nie oni na niego || i qrwa skad wiesz ze to dresyy go zajbealy widziales to ??? i mu niepomogles no cooosh takie jat nasze spoleczenstwo;[ dziekuje mamie tacie i qmplom(nie drssy) no tyl 4 forumowiczom za to ze sa KLUSKI GÓRĄ!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety takie jest nasze społeczeństwo, wszyscy widzą że okrada cie banda dresów, lecz nikt nie zareaguje, każdy myśli o własnej [gluteus maximus], i chyba tacy sami jesteście wy, wszyscy forumowicze (oprócz dwóch kolegów wymienionych powyżej), widzicie co sie dzieje i nic  8O  8O  8O  8O 

Szkoda słów poprostu  :oops:  :oops:  :oops:

A moż to jakiś tajny spisek Rosyjskich Naukowców i WSZYSCY TU SĄ DRESSAMI!!!!!! oj nie a moze wogle na tym forym jest tylko jedna osoba mozg!!!!!!!!

(.................)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

incydent ze srubokretami - moze to byla ekipa remontowa??? 

incydent z kolegą - to na <span style="color:red;">[ciach!]</span> świecisz kom. i z pewnoscia to on lampil na nich a nie oni na niego || i qrwa skad wiesz ze to dresyy go zajbealy widziales to ??? i mu niepomogles no cooosh takie jat nasze spoleczenstwo;[ dziekuje  mamie tacie i qmplom(nie drssy) no tyl 4 forumowiczom za to ze sa KLUSKI GÓRĄ!!!!!

(.................)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...