Moog Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Przejrzałem forum, ale te tematy co znalazłem nie wystarczyły. Dlatego was pytam, prosty program do projektowania w 3D mebli (konkretniej regałów). Jakiego użyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Pro100 Corel też ma jakiś program, ale nie pamiętam nazwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiór81 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 To ja się dołączę z pytaniem, jakiego programu można użyć do prostej wizualizacji 3D wnętrz (kolor ścian, podłóg, podstawowe meble). Może to będzie ten sam programik? :) pozdrawiam, WR81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) ten Pro100 nie jest skomplikowany? ściągam demko, zobaczymy. Bo na screenach wygląda dość profesionalnie Edit.1 http://xs.to/xs.php?h=xs20&d=05115&f=pro.jpg W wersji demo nie da sie zapisywać projektów, więc robiłem screena... już wiem jak zrobić żeby światła nie były kańciaste, tylko nie wiem jak zrobić żeby okna były prześwitujące. Fajna zabawka i po 15 minutach już można coś zrobić. Tak mniej więcej mój pokój wygląda. Raczej mniej niż więcej ale ogólne zarysy są :) Muszę zbierać na full'a bo na prawde fajna zabawa :lol: edit.2 Edytowane 18 Marca 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...