Jordi23 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Slyszal ktos o tej grze wlasnie sie pojawila, tutaj macie screeny http://www.gamespot.com/pc/action/battlest...creenindex.html nawet ladnie wyglada, i podobno to polska gra P.S. potwierdzone dane to zeczywiscie polska gra tutaj strona http://www.city-interactive.com/ Edytowane 18 Marca 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=sli...9,10116,0,-1,-1 tu macie inne screeny.Jak ktos w to gral to prosze o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Grałem w to i po 4 misji wywalilem z dysku. Gra nie jest warta nawet 5 złoty. Całość polega na celowaniu myszka w latajace samoloty tudzież pojazdy jezdzacze. Nudne, glupie i ogromne wymagania sprzetowe przy slabej grafice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ja to odinstalowałem nie przechodząc nawet pierwszej misji. Nie można zmieniać pozycji, tylko samo strzelanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Celowniczek coś ala House Of The Dead, ale dużo gorszy. Wszędzie to bluzgają. Jest do kupienia w kioskach Ruchu za 10zł. Szkada kasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 E tam.. narzekacie ;] Gierka jest w porzadku .. grafa nawet calkiem przyjemna. Jak ktos sie chce po pracy odstresowac to goraco polecam .. ;] Swoja drgoa ma ona tez jeden jakze irytujacy blad - czasami pod skonczeniu misji (czyt. wystrzelaniu wszystkiego co sie rusza) sama misja sie nie konczy i trzeba zaczynac ja od poczatku :) Anyway - polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jak dla mnie ta gierka to shit <_< Można usunąć temat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Lepiej juz zakupic polskiego Painkillera i frajdy o wiele wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Widać polacy nie mieli pomysłów na gre i ściągneli z kurki wodnej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A kurka wodna to nie polski produkt ?? Swoja droga,gra na bank jest lepsza od driv3ra,mam racje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...