Skocz do zawartości
mafia35

Problem Z Serial'em Do Xpka Home

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dzisiaj formatowalem sobie dysk, poinstalowalem wszystko (lacznie z SP1; SP2 nie chce :? ). Problem ujawnil sie gdy chcialem XPka aktywowac przez neta.

Wyskakuje mi komunikat, iz zostal przekroczony limit ilosci zarejestrowan na ten numer seriala :blink: .

No i mam windoze w trybie aktywnosci 30 dniowej. Co z tym zrobic?

Chcialbym zaznaczyc, ze mam legalny system (OEM).

Przy rejestracji jest mozliwosc pozniejszego wpisania innego seriala...

Co mam w tym momencie zrobic, bo przeciez nie kupowac nastepnego systemu z nowym numerem... :mur:

Macie moze na to jakies rozwiazanie?

Z gory dzieki za wszelkie info na temat tego problemu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz wybrac opcje wygenerowania nowego numeru.. potem wybierasz chyba kraj, podaje Ci numer telefonu, na ktory dzwonisz i tam dalej zalatwiasz sprawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałem w newsach na jakiejs stronce ze koneic z aktywacja windowsa XP oem... ale sproboj zadzwonic do M$ i sie zpaytac co jest grane.

1335480[/snapback]

Z tego co pamietam Microsoft mial zablokowac mozliwosc rejestracji systemu przez internet i pozostawic jedynie droge telefoniczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi