enigma77 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Przymierzam sie do zakupu któregoś z monitorów tak ja w temacie. W związku z tym mam pytanie. Czy jakoś obrazu w LCD z tunerem TV jest wystarczająca dobra w porównaniu z 720T? Czy znacznie się różni. Cena jest ciekawa i na tym samym poziomie dla obu monitorków, co byście wybrali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 jeżeli będzie używał monitora do gier to 720 odpada z miejsca, miałem okazje testować ten monitorek i jest znakomity, ale czas reakcji jest nie do przyjęcia dla gracza B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 też mam zamiar kupić 720T i czy ktoś się nim bawił w sklepie ? jaki obraz wyświetla ? chodzi mi głównie o kolory a nie czas reakcji. Mam w drugim kompie też samsunga lcd ale 172B, i on też ma 25ms, i mi to totalnie w niczym nie przeszkadza i wolę go 100x niż każdy inny crt ( pracuję głównie z tekstem ;] ale też czasami zagram w PES, CS, i powiem Wam że te 25ms mi nie przszkadza i koniec kropka. ) . Niestety nie widzę go już w sprzedaży, a ten 720T ma i DVI, kontrast bardzo dobry, i kąty widzenia duże ( w 172B też mam 170 ;] ). WIęc jestem prawie na niego zdecydowany. Proszę tylko o utwierdzenie mnie w tym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...