soqol Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Witam! Mam router PLANET XRT-401D, który dzieli internet na 2 kompy. Problem polega na tym, że nie można łączyć się przez skype i nie mogę odbierać poczty w outlocku. Firewall jest wyłączony w routerze, nie używam też żadnych firewalli na komputerach. Próbowałem zmieniać coś w opcjach NATu ale nie znam się na tym, i jak cos pozmieniałem to wogóle przstał działać internet, więc wróciłem do podstawowych ustawień. Czy to jest wina NATu? java script:emoticon(':mur:') Co trzeba zmienić żeby to zaczęło działać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 masz cos w systemie nie tak na moje oko :> skype dziala przy włączonej "ścianie ogniowej" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soqol Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 oba te kompy to nooteboki, no ale to przecież nie powinno mieć żadnego znaczenia, a system to winXP ale bez SP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...