Skocz do zawartości
Gość

Winfast A400 Gt Vs Asus V9999gt 256 Ddr3

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie odebrałem przesyłkę zamawiałem WinFasta A400 GT dostałem Asusa V9999 GT 256 DDR3 czy waszym zdaniem opłaca sie zostawić tę kartę czy odesłać jak najszybciej Proszę o pilne odpowiedzi DZIEKI !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie jesteś szczególnym fanem Leadteka, to zostaw sobie Asusa - czytałem testy i wypada całkiem nieźle (jeśli nie lepiej). Poza tym nieźle wygląda, ma regulowany softwarowo wiatraczek, a czasem dodają też kamerkę internetową jako gratis ;)

Bez problemu powinien pujść jako ultra.

Jeśli cenowo jest tak samo, to tylko kwestia gustu.

Ja osobiście byłem napalony na tego Asusa (6800GT 256MB) ale jak wyczaiłem MSI NX6800GT (też 256MB) za niespełna 1300 zeta, to zmieniłem swojego faworyta i nie żałuje.

Patrz - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=122423

Nara,

miko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostawiłem ASUSA ponieważ zapłaciłem tyle co za WINFASTA a Asus jest droższy Bezproblemu chodzi jak ultra 400/1100 Nie mam z nim żadnych kłopotów a Smart Doctor sprawia że wiatraczek jest cichutki. Wygląd tez jest ładniejszy Zamawiając Winfasta sugerowałem sie ceną a jak dostałem Asusa to i lepiej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym bral jednak Winfasta, potezny miedziany radiator , idzie do pozimu ULTRA bez problemow , a nawet mozna wiecej wykrecic , wiatrak nie jest w cale taki glosny , wystarczy co jakis czas przetrzec z kurzu siateczke ktora jest zamontowana nad wiatraczkiem , bo zbiera sie tam kurz, pozdrawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi