Camel- Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 wszystkie pieknie ładnie, zabralem sie za 3dmarki w swojej kategorii... i co widze? Agp rate x1 :mur: x2 na bxie dawało mi duzo a co dopiero x4 ;) jakies porady? moze to przez bios na nf7 - 2.0.05 taipan d26 stery - optymalizowane 31.40h ;) proc @ 2ghz a gf na ddrach. sprawdze na innych sterach, wczesniej na 17.40 i 42.30 nie patrzylem ale teraz odpale jakies 28.32 ktos sie spotkał z takim czyms? w biosie x4 a nie 'auto' pozdr. :) ps. taki ze mnie overclocker a nie moge sobie z takim czyms poradzic :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Troche nieregulaminowa sygnaturka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Troche nieregulaminowa sygnaturka :wink: 1335492[/snapback] tzn? mam obrazek w linku a nie w ;) wiec co tu jest zle? a strona jest moja - z moimi kompami w domciu, w koncu nie promuje innego fora, wiec nie rozumiem ;) co do problemu: wgralem mase roznych sterów (przy okazji ponioslem wynik :E ) i agp dalej x1 a w niektorych progach - pci mode/agp wylaczone :huh: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 nie bardzo kumam "ktos sie spotkał z takim czyms? w biosie x4 a nie 'auto'" w biosie ustawiasz pozadana wartosc i po sprawie progsami sie nie przejmuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 nie bardzo kumam "ktos sie spotkał z takim czyms? w biosie x4 a nie 'auto'" w biosie ustawiasz pozadana wartosc i po sprawie progsami sie nie przejmuj ... 1335591[/snapback] ok. napisalem tak (moze troche nie zrozumiale ;) ), bo w biosie mam 2x, 4x i auto do wyboru. dam na 2x, dam na 4x dam na auto zawsze everest czy 3dmark pokazują na 1x a RT pokazuje PCI mode :| :( dobra. jezeli mam sie nie przejmowac, to moze jakis program co mi sprawdzi przepustowość agp ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Zwykly bug. Chociaz ja to mialem 2x jak zwalilem GF 4 Ti :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 a cpuz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) a cpuz ? 1335718[/snapback] cpuz? pkazuje szare polee... (ciemnosc widze :) ) jak chcecie to skrin zapodam ;) zmienilem bios na manta rays i tylko sie oc polepszylo a agp dalej x1 lub wylaczone. moze to ster od nforce? w sterownikach (edit: od grafy): Typ magistrali: AGP (tryb PCI) :? Edytowane 19 Marca 2005 przez Camel- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ja stawiam na twojego gf ze jakis niepostepowy jest ;] po prostu moze za stary na to mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ja stawiam na twojego gf ze jakis niepostepowy jest ;] po prostu moze za stary na to mobo 1336278[/snapback] nie wiem :E na bx chodzil i 1x i 2x na 815 chodzil 4x na 845 chodzil 4x i na nforce3 250 (ga-k8ns pro + 3000+ :E ) chodził pod 4x. wiec cos walnietego gdzie indziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...