Lisek17 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Mam pytanko. Czy wiek ktos jakie jest napięcia na klawiatórze? Bo chciałem wmontowac pare diodek ale nie wiem jakich i ile. Mógłbym sam sprawdzic ale nie mam woltomierza. Z góry dzięki. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Bede niemiły ale jest cos takiego jak szukaj , bo nie kazdemu sie chce po 10 razy na to samo pytanie odpowiadac..... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Ja bym ci polecił zajrzeć do instrukcji płyty głównej (jeśli masz) :) Ja mam coś koło 5V na klawiszach :D :D hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek17 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Instrukcji nie umie znaleźć :cry: :huh: , ale dzięki za odpowiedz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Miernik w lapki i juz wiesz nawet gdzie masz + a gdzie - oraz w jakim kabelku jakie napiecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...