ziom20 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Cześć,mam pytanie, chce wymienić cooler na jeden z tych pentagramów i nie jestem dokońca pewien czy mi wejdzie na płyte Epox-8RDAEI, ponieważ na tej płycie kondensatory są dość blisko gniazda procesora. Ten cooler jest w kształcie "lejka" więc może ktoś wie na jaką wysokość jest to wycięcie i czy mi wejdzie? I jeszcze czy wentylator ma regulację termiczną? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 listki sie rozkładają na wysokosci ok 2-3cm od pcb płyty wiec ci o kendziorki niezachaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom20 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Dzieki, o to mi chodziło. Po zajączku biegne do sklepu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...