Skocz do zawartości
bjabrzyk

Zainstalowałem Xp Na Vmware Workstation

Rekomendowane odpowiedzi

:mur: ludzie pomóżcie !!!!!! zainstalowałem xpka na tym programie skonfigurowałem net wchodze do IE i pokazuje mi sie wiadomość (mam aster) od wilgi żeby wpisać hasło które jest na umowie wpisałem i mówi czy chce wykupić licencje na drugi komputer czy chce przełączyć się na tą karte sieciową (vmware tworzy wirtualną karte sieciową) wziołem żeby mnie przełączył potem coś tam jeszcze do mnie zagadał powiedział żeby zrestartować ... wszystko ok net jest ale tylko na wirtualnym pc jak to odwrócić powiedcie i pomóżcie bo ja już wysiadam :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wirtualna karta vmware ma inny mac niz twoja w kompie hmm jesli tak to widocznie aster to wykryl i zmienili tak jak napisales (nie wiem na jakiej zasadzie to ich cudo skrypt dziala przez www ???), moze zadzwon do nich ze chcesz mac'a znowu zmienic bo masz nowa karte ;)

swoja droga maja to sprytnie rozwiazane bede musial pomyslec nad czyms takim u siebie na sieci hehe tylko ze zmianic mac to kazdy gupi moze nawet z wina zrobic, juz mialem takich cwaniakow - zostaje tylko odpiac ich fizycznie

i od razu wpadl mi pomysl ze przeciez tez mozesz sobie maca zmienic na swojej karcie na takiego jak ma vmware na tej swojej wirtualnej sieciowce i necik bedzie dzialal.

Edytowane przez Ciemnogrodzian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki ale masz jakiś programik albo link jak to zrobić bo ja nigdy z sieciówkami sie nie bawiłem :oops:

EDIT: JJJEEEEEAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!! :gitarzysta2: :gitarzysta2: :banana: :banana: B)

DOKONAŁEM TEGO!!!!!!!!!!!!!! A WYDAWAŁO SIE NIEMOŻLIWE!!!! ZMIENIŁEM MACA MAC MAKE UP I DZIAŁA NARESZCIE!!!!!! :gitarzysta2: dzięki wszystkim za podpowiedzi

Edytowane przez bjabrzyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi