Gość Michał_misiek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Niewiem dlaczego, ale mam strasznie wysokie użycie procesora przy gadu gadu, czy ktoś moze wie jak to naprawić? Edytowane 18 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Reinstalacja systemu? ;] Albo przesiadka na inny komunikator - np. AQQ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Właściwie to chciałem coś bardziej łagodniejszego niż reinstalka systemu, a nic innego by nie pomogło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Lookni tu i poczytaj -> Kilik... Nie wracam do GG... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 http://sadysta.ath.cx/projekty/freegg/ podobno całkiem niezly komunikatorek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 zawsze używałem gg i chyba nie zmienie tego komunikatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Miranda IM + protokól od gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Michał_misiek pora zmienić złe przyzwyczajenia :) Też myślałem podobnie do ciebie, ale przemogłem się i tymczasem jestem szczęśliwym użytkownikiem WPK ale mam zamiar popróbować innych komunikatorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Zainstaluj wcześniejszą wersję (build 139 z późniejszymi zaczęły się problemy). Nie wiem jak to teraz jest, ale pamiętam, że wersja z bannerkiem obciążała system i to bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Ale do wczoraj chodziło normalnie, wczoraj wieczorem strasznie zaczeło przycinać. Używacie gadu gadu przez jakiś inny komunikator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ja od jakis dwuch tygodni urzywam tego i jestem całkiem zadowolony http://www.hapi.pl/index.php?action=download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Ale do wczoraj chodziło normalnie, wczoraj wieczorem strasznie zaczeło przycinać. Używacie gadu gadu przez jakiś inny komunikator? 1336164[/snapback] Człowieku, po co my się wypowidamy jeżeli Ty dalej piszesz swoje mądrosci? Gdybys poczytal linki ktore od nas dostełes to wiedziałbyś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...