snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czesc 1 zamknieta. Osobiscie tego nie rozumiem. Nie bluzgalem. Moze bany tesz za nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czesc 1 zamknieta. Osobiscie tego nie rozumiem. Nie bluzgalem. Moze bany tesz za nic? ja chcialem Cie tylko gosciu zapytac, dla jakiej strony pracujesz? Masz cel w oczernianiu Liska? Ja nie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>j na drzewo! Nie moglem juz Ci napisac w tamtym topicu, a tak chcialem bo mnie troista krew juz zalewala. Dupolizem niczyim nie jestem, ale to forum mnie osobiscie przynioslo juz wiele pomocnych informacji, a jak sa lepsze to pisz na tych lepszych!!!!!!!!! P.S. Jakie niby sa te lepsze fora? Podaj nazwy to zrobimy odnosniki na stronie glownej, zeby kazdy mogl sie przekonac jaka tam jest ciach!nia barowa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Snc nie wiem po co ta cala dyskusja tu na forum. Nic ten temat nie ma wspolnego z tym forum. Jezeli juz wrzuc na osla. Poza tym zdanie na temat wladzy kazdy moze miec, ale to nie jest miejsce na dzielenie sie swoimi spostrzezeniami na ten temat. Skoro Lisek stworzyl Tweak'a i forum to ma prawo usunac z niego osobnikow ktorzy mimo prosb nadal sie nie dostosowuja. Takie moje zdanie i niech moderatorzy zablokuja lub przesuna na osla. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czesc 1 zamknieta. Osobiscie tego nie rozumiem. Nie bluzgalem. Moze bany tesz za nic? Powiedz mi koles skad ty jestes i co tu chiales !!!! . Pozatym wracajac do twojej wypowiedzi z czesci numer 1 odnoscie tego ze stronka zyje z Forum . Powiedz mi co zlego w tym . Kolejne pytanko odkad znasz te forum !!! BTW Powiem tobie szczerze dawno sie tak nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ilem tak debilnymi tekstami jakie ty zapodales . Zgadzam sie tylko z jednym nie zamykajcie tych tematow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 SpiderMAN czy ja gdzies w swojej wypowiedzi oczernilem liska? A jak pytasz o cel. Przeczytaj sobie pierwszy post w temacie porzednim. A co do forum-sam tez wchodze tylko na forum.purepc.pl ale to nie znaczy ze jest najlepsze. Spotkalem sie z opinami ze na tomshardware jest lepsze. I tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 SpiderMAN czy ja gdzies w swojej wypowiedzi oczernilem liska? A jak pytasz o cel. Przeczytaj sobie pierwszy post w temacie porzednim. A co do forum-sam tez wchodze tylko na forum.purepc.pl ale to nie znaczy ze jest najlepsze. Spotkalem sie z opinami ze na tomshardware jest lepsze. I tyle. Ale my mowimy caly czas o polskich stronach, tak, a nie o zagranicznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Xan napisales:"dawno sie tak nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ilem tak debilnymi tekstami jakie ty zapodales " A to ciekawe. Gdzie napisalem jakis debilny tekst. Przeciez nawet jeszcze swopjej opini nie przedstawilem. Napisalem ze niz znam liska. Ciekawily mnie tylko te wszystkie bluzgi na temat liska. Ale opinia powoli mi sie ksztaltuje na temat stalych uczestnikow tego forum: nie czytaja dokladnie tylko bluzgaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 SpiderMAN czy ja gdzies w swojej wypowiedzi oczernilem liska? A jak pytasz o cel. Przeczytaj sobie pierwszy post w temacie porzednim. A co do forum-sam tez wchodze tylko na forum.purepc.pl ale to nie znaczy ze jest najlepsze. Spotkalem sie z opinami ze na tomshardware jest lepsze. I tyle. Tomshardware to sie nadaje , wez gosciu malinowy na temte forum spadaj (rezem ze swoimi opiniami ) ,a stad sie zmywaj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 SpiderMAN tomshardware ma edycje polska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 dzizez snc jak sobie pomysle ze srednio co 1,5 minuty rodzi sie kolejny taki jak ty to mi sie sexu odechciewa :mrgreen: ps. nie wysilaj sie na odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Xan napisales:"dawno sie tak nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ilem tak debilnymi tekstami jakie ty zapodales " A to ciekawe. Gdzie napisalem jakis debilny tekst. Przeciez nawet jeszcze swopjej opini nie przedstawilem. Napisalem ze niz znam liska. Ciekawily mnie tylko te wszystkie bluzgi na temat liska. Ale opinia powoli mi sie ksztaltuje na temat stalych uczestnikow tego forum: nie czytaja dokladnie tylko bluzgaja. Sluchaj te forum jest o sprzecie komputerowym , a nie o filozofii !!!!! prace magisterska piszesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 SpiderMAN czy ja gdzies w swojej wypowiedzi oczernilem liska? A jak pytasz o cel. Przeczytaj sobie pierwszy post w temacie porzednim. A co do forum-sam tez wchodze tylko na forum.purepc.pl ale to nie znaczy ze jest najlepsze. Spotkalem sie z opinami ze na tomshardware jest lepsze. I tyle. Tomshardware to sie nadaje , wez gosciu malinowy na temte forum spadaj (rezem ze swoimi opiniami ) ,a stad sie zmywaj . To ja jeszcze zapytam podbudowujac sie Xan twoja wypowiedzia: Po kiego czarta przylazles na to forum snc? SuperNiskaCymbałowatości? Nie podoba Ci sie tutaj to spadaj, bo my tu kurna zostajemy i pomagac sobie nawzajem bedziemy!!!! WYNOCHA snc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Krzys'az dalczego? Ej, ja waz nie rozmumiem. Czemu na mnie bluzgacie jak nie pisalem swojej opini. Czy wy umiecie czytac dokladnie? Az mi sie nie chce odpisywac. Xan cos tam napiasles ze ze swoimi opiniami mam isc na inne forum- z jakimi opiniami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Xan nie bluznij. Swoja opinie mozesz wyrazic bez uzywania wulgaryzmow. Zauwaz ze Twoja postawa od razu budzi negatywne emocje u innych. Zgadzam sie z Toba ze przeciez nikt nikogo tu na sile nie trzyma, skoro sie nie podoba to droga wolna. Snc pewni osobnicy tu na forum byli upominani kilkarotnie zeby nie wszczynali zadymy. Kaeres nie jest pierwszy. Po pierwszych ostrzezeniach zmienil styl ale nadal wywolywal wojny, a to forum istnieje w inym celu niz klotnie. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 SpiderMAN tomshardware ma edycje polska. Wiem, bo ja czasem tam zagladam jak nic nie moge znalezc, ale nie rozsiewam tekstow na ich forum, ze Tom Pabst jest idiota! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Xan nie bluznij. Swoja opinie mozesz wyrazic bez uzywania wulgaryzmow. Zauwaz ze Twoja postawa od razu budzi negatywne emocje u innych. Zgadzam sie z Toba ze przeciez nikt nikogo tu na sile nie trzyma, skoro sie nie podoba to droga wolna. Snc pewni osobnicy tu na forum byli upominani kilkarotnie zeby nie wszczynali zadymy. Kaeres nie jest pierwszy. Po pierwszych ostrzezeniach zmienil styl ale nadal wywolywal wojny, a to forum istnieje w inym celu niz klotnie. Pozdro Dexter Juz mi przeszlo :) . Wracam ze szkoly i czytam takie bzdety kolesia co sie tu zjawil we wrzesniu i nadaje jakies guuupoty , to samo na oslej tez jakis kolek . A co Lisek robi to powtarzam jego sprawa , czy ma z tego kase tez jego sprawa , czy ma czas caly czas aktualizowac newsy to tez jego sprawa . Ludzie wiecej luzu na piwko sobie idzicie , albo zrobcie konkurencje jak potraficie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Co WY chcecie od SNC ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 NIE KARMIC TROLLA !!! ludziska po cholere odpowiadacie na takie posty - nie lepie je olac, w koncu gosciowi sie znudzi (albo go zbanuja) i bedzie po krzyku, lepiej zajmijcie sie merytorycznymi postami - przeciez jest sporo takich ktore sa bez odpowiedzi i mozna sie wykazac wiedza !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A czy ja pisze ze ktos jest idiotom? Zanim cokolwiek napiszecie dokladnie wszystko przeczytajcie. Niby siedzicie na tym forum dlugo a piszecie zupelnie bezsensu i nie na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A czy ja pisze ze ktos jest idiotom? Zanim cokolwiek napiszecie dokladnie wszystko przeczytajcie. Niby siedzicie na tym forum dlugo a piszecie zupelnie bezsensu i nie na temat....po części masz racje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Co WY chcecie od SNC ??? 8O wiesz co Wofek sam nie wiem 8O SNC walnal moze drazliwego posta ale nie rzuca tak "miesem" jak stali bywalcy i wiecie co przykro mi z tego powody ze w sumie nas inni beda tak postrzegac :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 I kto tu pisze na temat. Jezeli mi powiesz ze ten watek ma cos wspolnego z podkrecaniem lub modyfikacjami to Ci przyznam nagrode Nobla za nowe postrzeganie swiata. Jest forum zatytuowane "O serwisie i forum" tam idz. Potem sie dziwicie ze opcja szukaj wywala bzdurne watki nie zwiazane z tematem. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Moje zdanie na temat poruszony w częsci pierwszej znają wszyscy na forum ,którzy są na nim nieco dłużej. Ci co są krócej to niech sie domyślą. Nie chcem tu cytować wszystkich powyżej bo troche by topic urósł ale : SpiderMAN ,Dexter ,xan ,czy wy wiecie wogóle o co tu chodzi bo widze tylko bluzgi (szczególnie ty xan) a żadnych rzeczowych wypowiedzi. Dexter próbopwał coś wymyślić ale mu nie wyszło bo chyba nie zapoznał sie do końca z cz. pierwszą. Otóż została ona zblokowana ,nie wiem przez kogo. Pytanie w cz. pierwszej brzmiało : Czy Lisek Stara Sie Prowadzic Forum Jak Panstwo Totalitarne. Teraz sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. Jezli to nie Lisek zablokował tamten temat to ktoś zrobił mu kiepska robote. Moim zdaniem temet był do rzeczy ,nikogo nie obrażał bo był w formie ankiety więc można było sobie wybrać odpowiednią opcje nawet bez wypowiadania sie . Nie dziwie sie snc ,że zamieścił kolejny temat na innym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A czy ja pisze ze ktos jest idiotom? Zanim cokolwiek napiszecie dokladnie wszystko przeczytajcie. Niby siedzicie na tym forum dlugo a piszecie zupelnie bezsensu i nie na temat. W ogole o czym my tu kurna dyskutujemy z toba, wezno jak masz problem sprzetowy, softwarowy, albo inny napisz gdzie trzeba, moze ktos Ci odpowie :P :twisted: :evil: :twisted: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A ty xan siedzisz od maja i co z tego? Nie spusc sie ze szczescia. I tak kazdy na kanale #tweak mowi ze jestes lajza. Nie chcialem bluzgac. Ale coz nie udalo mi sie. To wszystko przez te bezsensowne wypowiedzi. E tam. Lac na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A najlepiej idźcie spać i TYLE ! 8) PS Ide spać ! :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Siedze sobie na ircu na kanale #tweak(pozdrawiam) a tam same bluzgi na tego liska. Tak sie zastanawiam czy tylko tam on jest tak nielubiany? Dziwna sytuacja ze lubina strona zostala stworzona przez osobe ktora nikt nie lubi(sam osobiscie nie znam liska)Slyszalem ze na tym forum to dostaje sie bany za to ze ma sie wlasne zdanie. Odpowiadam: Tak bije nas :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Moje zdanie na temat poruszony w częsci pierwszej znają wszyscy na forum ,którzy są na nim nieco dłużej. Ci co są krócej to niech sie domyślą. Nie chcem tu cytować wszystkich powyżej bo troche by topic urósł ale : SpiderMAN ,Dexter ,xan ,czy wy wiecie wogóle o co tu chodzi bo widze tylko bluzgi (szczególnie ty xan) a żadnych rzeczowych wypowiedzi. Dexter próbopwał coś wymyślić ale mu nie wyszło bo chyba nie zapoznał sie do końca z cz. pierwszą. Otóż została ona zblokowana ,nie wiem przez kogo. Pytanie w cz. pierwszej brzmiało : Czy Lisek Stara Sie Prowadzic Forum Jak Panstwo Totalitarne. Teraz sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. Jezli to nie Lisek zablokował tamten temat to ktoś zrobił mu kiepska robote. Moim zdaniem temet był do rzeczy ,nikogo nie obrażał bo był w formie ankiety więc można było sobie wybrać odpowiednią opcje nawet bez wypowiadania sie . Nie dziwie sie snc ,że zamieścił kolejny temat na innym dziale. Popieram, a xan przeginasz i to zdrowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A ty xan siedzisz od maja i co z tego? Nie spusc sie ze szczescia. I tak kazdy na kanale #tweak mowi ze jestes lajza. Nie chcialem bluzgac. Ale coz nie udalo mi sie. To wszystko przez te bezsensowne wypowiedzi. E tam. Lac na to. Ja juz powiedzialem swoje, DOBRANOC i kurna dosc juz tego! Zegnam Pana!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A ty xan siedzisz od maja i co z tego? Nie spusc sie ze szczescia. I tak kazdy na kanale #tweak mowi ze jestes lajza. Nie chcialem bluzgac. Ale coz nie udalo mi sie. To wszystko przez te bezsensowne wypowiedzi. E tam. Lac na to. Trzeba bylo z tym postem wyskoczyc na osla , jak chciales pogadac . A zes sie nasluchal opini jakis palek , to mnie wali . Juz kiedys byla wielka klotnia na tym forum !!!! i wystarczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...