snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mam nauczke. Szkoda ze berkut poszedl spac. Zamknal by ten temat. Hm.... Wsumie to do niczego nie doszedlem. Chcialem sie dowiedziec czemu lisek jest nie lubiany. Zamiast tego skonczylo sie na bluzgach. Sam dalem sie zpowokowac. Az mi glupio. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Yoshi przeczytalem ten topic i widze ze Ty nie jestes w temacie. Jest czesc 1 tu na forum zablokowana i osobny topic z ankieta wlasnie na ten temat czyli lacznie juz sa trzy. Wyrazilem wczesniej swoja opinie ze Lisek ma prawo banowac bo to wszystko jest jego dzielo i jezeli ktos mimo prosb nie dostosowuje sie do ogolu no to co z takim robic skoro ani prosba ani grozba nie mozna przekonac ze nie po to istnieje forum zeby sie klocic. Jakis porzadek trzeba utrzymywac bo jak widzisz co czlowiek to inne zdanie i kazdemu sie nie dogodzi i jak kazdy probuje ustawic wszystkio po swojemu to zaczyna sie robic anarchia i za przeproszeniem burdel. Musi byc ktos kto trzyma wszystko do kupy. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Widac niektorym badziej odpowiadaja lamerzy pokroju roznych: "glin", "vegitow" i innych "netcopow" - piszacy TYLKO dla szmalu, same klamstwa. Btw. Podyskutuj o "vegicie" na frazirze, to zobaczysz, jaka Ci prowokacje urzadza.. :-( Oni juz, sami ze soba, o tweaku "chatuja".. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mam nauczke. Szkoda ze berkut poszedl spac. Zamknal by ten temat. Hm.... Wsumie to do niczego nie doszedlem. Chcialem sie dowiedziec czemu lisek jest nie lubiany. Zamiast tego skonczylo sie na bluzgach. Sam dalem sie zpowokowac. Az mi glupio. :( Hmmm a przez kogo Lisek jest tak nie lubiany !!!! . Mysle ze kolesiowi glupio jest jak czyta co ty tu wypisujesz !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Xan... musze sie z toba zgodzic. Byc moze liskowi jest glupio jak to czyta. Ale czy ty musiales odrazu bluzgac? Przeciez ja na liska nie nadawalem. Przeciez go nie znam. Przytoczylem kilka opini ktore uslyszalem. Zadaelm pytanie czemu jest nie lubiany - to chyba nie 1 taki temt wiec cos w tym jest. Ta rozmowa mogla sie zupelnie inaczej potoczyc. Odpowiedzial bys mi co maja do niego niektorzy, napiaslbys wlasna opinie. I by sie na tym zakonczylo. A widzisz co sie stalo. Calal strona bluzgow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Xan... musze sie z toba zgodzic. Byc moze liskowi jest glupio jak to czyta. Ale czy ty musiales odrazu bluzgac? Przeciez ja na liska nie nadawalem. Przeciez go nie znam. Przytoczylem kilka opini ktore uslyszalem. Zadaelm pytanie czemu jest nie lubiany - to chyba nie 1 taki temt wiec cos w tym jest. Ta rozmowa mogla sie zupelnie inaczej potoczyc. Odpowiedzial bys mi co maja do niego niektorzy, napiaslbys wlasna opinie. I by sie na tym zakonczylo. A widzisz co sie stalo. Calal strona bluzgow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Xan... musze sie z toba zgodzic. Byc moze liskowi jest glupio jak to czyta. Ale czy ty musiales odrazu bluzgac? Przeciez ja na liska nie nadawalem. Przeciez go nie znam. Przytoczylem kilka opini ktore uslyszalem. Zadaelm pytanie czemu jest nie lubiany - to chyba nie 1 taki temt wiec cos w tym jest. Ta rozmowa mogla sie zupelnie inaczej potoczyc. Odpowiedzial bys mi co maja do niego niektorzy, napiaslbys wlasna opinie. I by sie na tym zakonczylo. A widzisz co sie stalo. Calal strona bluzgow. Sluchaj koles ja juz tobie napisalem to byl temat na osla laczke( a nawet nie tam ) , poazatym o niczym , co ty chcesz wiedziec co ja mam tobie napisac !!! . Lisek jest nielubiany bo sprzedal bana !!!!!!! Poszukaj sobie wypowiedzi Liska i zobacz co pisze ,o czym i jak , a nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>l za przeproszeniem o tym ze na kanale zle sie mowi . Bluzgalem bo akurat mialem na to ochote, fakt przesadzilem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czesc 1 zamknieta. Osobiscie tego nie rozumiem. Nie bluzgalem.Ja też nie :) Nie zamykałem tego tematu, ale tamten niech już będzie zamknięty, a tutaj podyskutujemy na te straszne tematy :) Choć dopisałem jedną wiadomość tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12239 i zainteresowani tematem mogą przeczytać. Moze bany tesz za nic?Bany są za ostre pojedyncze wyskoki, albo za całokształt twórczości. Niestety nie ma mowy, aby na tym serwisie nie było dziwnych ludzi :( Tutaj dziennie rejestruje się ok 12 nowych użytkowników, piszę się ok 50 tematów, ale za to 600-700 wiadomości! Są to naprawde spore liczby. O mnie każdy może mieć dowolne zdanie, żyjemy w wolnym kraju. Wkurza mnie tylko jak ktoś wpada na forum i wykrzykuje od kretynów debili itp... Wiem o tym, że są ludzie którym cały dzien schodzi na bluzganiu na liska... ale co mam robic? Reformować ich. Raczej nie, to bez sensu i nie chce mi się nawet na takich tracic czasu. Na szczeście jest też pokaźne grono osób, które czyta Tweak.pl (mamy ok. 10 000 odwiedzin dziennie (np. wczoraj) NIE wliczając w to forum). Tworze ten serwis mając nadzieje, że uchowała się jeszcze garstka inteligentnych ludzi, którzy potrafią docenić wysiłek innych... Pozdrawiam (i siadam do newsów...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ja jestem za odblokowaniem ankiety. Skończą się te i nastepne tematy a ewentualna dyskusja przeniesie sie na ankiete. Ludzie zaczną głosować i być może lisek jeszcze na tym zyska bo jak na razie jego zwolernników chyba jest większość :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ja jestem za odblokowaniem ankiety. Skończą się te i nastepne tematy a ewentualna dyskusja przeniesie sie na ankiete. Ludzie zaczną głosować i być może lisek jeszcze na tym zyska bo jak na razie jego zwolernników chyba jest większość :wink: :lol:A po co odblokowywać? Już Was poinformowałem że będzie tutaj gorszy reżim niż można to sobie wyobrazić, a Wy będziecie chodzić jak zegarki! :P Dobra, ide spać bo już wymiękam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Widze ze nic sie nie zmienilo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ja mysle ze skopac Marka Stempnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ja mysle ze skopac Marka Stempnia Sam go tak bedziesz kopal ?? 8O Mozesz sie spocic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Widze ze nic sie nie zmienilo :( W złym momencie Trafiłeś, wcześniej było w miare spokojnie. :P pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 mój komentarz do tematu i sensu zamieszczania go na TYM forum: . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jeszcze tu piszecie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jeszcze tu piszecie?:) Tia , caly czas . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ehm... xan - to fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...