Patyczak Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Witam, mój problem polega na tym że naciskając na klawiaturze "a" pokazuje sie "a3" a zamiast samego "z" pojawia sie "z*". pros*ze pomocy bo z*wa3riuje. to niejest ża3rt :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Nigdy nie miałem takiego problemu, najczęściej to zamieniły mi się klawisze że pod z miałem y a pod y było z. Może spróbuj podlączyć inną klawiature i zobaczysz czy chodzi dobrze. Pozdrawiam Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 to jakim cudem napisałeś temat "klawiatura wariuje" bez trujek ?? na 90% to uszkodzona klawiatura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 to jakim cudem napisałeś temat "klawiatura wariuje" bez trujek ?? na 90% to uszkodzona klawiatura 1336208[/snapback] Pewnie jakoś się udało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 to jakim cudem napisałeś temat "klawiatura wariuje" bez trujek ?? na 90% to uszkodzona klawiatura 1336208[/snapback] a znasz coś takiego jak tablica znaków ??.sprawdź czy nie masz wirusa.zmień obłożenia klawiatury na angielski i potem na programisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 kabel nadłamany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam, mój problem polega na tym że naciskając na klawiaturze "a" pokazuje sie "a3" a zamiast samego "z" pojawia sie "z*". pros*ze pomocy bo z*wa3riuje. to niejest ża3rt :cry: 1335712[/snapback] mam podobny problem.. jednak u mnie problem wyglada tak ze nie moge pisac wielkich liter ZXCVBNoraz !@#$%^&*()_+| <>?:"{} ........ jednak po rozebraniu klawiatury... ten problem zniknal.. jednak czasami powraca... wiec ten problem co Ty masz mozna zakatalogowac do wymiany klawiaturki ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczak Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) to jakim cudem napisałeś temat "klawiatura wariuje" bez trujek ?? na 90% to uszkodzona klawiatura 1336208[/snapback] Dzięki za odpowiedzi - piotrek_r1 moge pisać bez błędów ale za każdym razem musze te krzaki wymazywać. To mnie wpieni3a nies3amowicie. :[ Upd3ate: shitostwo da3lej robi kr*za3ki. Macie jeszcze jakieś pomysły? Edytowane 19 Marca 2005 przez Patyczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...