spieq Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Zostałem zmuszony przez powyższą płytę do zmiany budy. Przypatrzmy się, jak wygląda dokładnie nieszczęsny Abit: Socket na SAMIUTKIEJ GÓRZE. Przypominam, że wejść na niego musi wicherek (w moim przypadku Arctic Copper Silent 2TC; rozmiary dość przeciętne, Pentagram albo Zalman to nie jest) i zasilacz (Chieftec 360W o rozmiarach dość przeciętnych, nie jest to...) Midi tower? Mam poważne wątpliwości. 43 cm wysokości raczej nie starczy, wiem że czifteki są niestandardowych rozmiarów (lekko ponad pół metra), ale jest to aktualnie pułap cenowy dla mnie nie do przeskoczenia. Potrzebuję czegoś do 120-150zł, bez szaleństw, bez zasilacza, ale za to z możliwością instalacji rozsądnego przewiewu (przynajmniej ze 4 wentyle, mile widziany jeden na bocznej ściance). http://proline.pl/shop.php?prodid=58505f34393434 Wygląd ma mizerny, wentyl boczny jest DOKŁADNIE na środku, co jest nieco nietrafionym pomysłem, ale z bólem stwierdzam - to ten przedział jakościowo-cenowy. Pomożecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 od brzydkiego xpowera z boczkiem wolał bym brzydkiego codegena z kominem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...