fifa2005 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Witam! Mam problem z dyskiem .Bios wykrywa twardziela, ale kiedy robię fdisk pojawia się migający napis na dole: "Brak dostępu do dysku 1" i na tym kończy się akcja.Czy można to naprawić , czy miał ktoś juz taki problem Na dysku nie ma systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 o ile wiem Fdisk obsługuje tylko dyski do 80GB i tu czasami zawodzi spróbuj więc partition magic albo PART240 lub 244 pod dosa i powinno ikać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mam ten sam problem u mnie jest uszkodzone elektronika ale podobno moze być to rówież zamazany sektor servisowy dysku. Narzędzie Firmowe tez mowi że dysk jest zamkniety. Ale u mnie też od razu wyskakuje wykrzyknik przy kontrolerze kanału ide pod który dysk jest podłączony... więc raczej u mnie leży elektronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...