Capoeira Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 cze. jeśli ktoś wie jak zrobić image skompresowany tym programem to niech napisze. bo ja niemem pojęcia prosze napiszcie mi jak to działa i jak się tyk robi image Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Local->partition->To image nastepne wybierasz kolejno dysk i partycje z niego do zrobienia obrazu, pytanie o kompresje pojawi sie samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a wie ktoś jak podczas robienia obrazu podzielić plik tak zeby sie na 2-3 cd'kach mieścił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a wie ktoś jak podczas robienia obrazu podzielić plik tak zeby sie na 2-3 cd'kach mieścił? tez sie zrobi samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no właśnie u mnie sie zrobiło 1,1 GB pomimo tego ze zanczaczyłem "split" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no właśnie u mnie sie zrobiło 1,1 GB pomimo tego ze zanczaczyłem "split" bo to sie wypala na CD przy robieniu obrazu i wtedy sam dzieli na czesci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ale spoko, poradzilem sobie. Udalo sie podzielić na kawałki :) za pomocą norton exp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...