Gość Kyniek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Trochę upierdliwe pytanie.... ale cholernie niezdecydowany jestem.... prawdopodobnie będę miał niebieski UV. Zastanawiam się czy też wentyle mają być podświetlane na niebiesko - lubię ten kolor... ale jak wszystko będzie niebieskie to trochę Hmmm będzei monotonnie.... więc stwierdziłem że może 3 wentyle na chłodnicy jednak dać świecące na zielono(chłodnica będzie w suficie budy a wentyle w środku) jak się trochę zielonego znajdzie w budzie to nie będzie tak monotonnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 komp to nie choinka... (wiem ze sie czepiam) zielony z niebieskim wygladaja super!! moim skromnym zdaniem podswietlenie kompa na zielono daje lepsze efekty niz na niebiesko - elementy w srodku wygladaja o wiele ciekawiej na zielono niz na niebiesko... pozatym 65% kompow jest na niebiesko podswietlone... dlatego tez jesli kiedykolwiek bym cos podswietlal, to tylko na czerwono ; ] AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Do wyboru na chłodnicę mam : http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=732 lub http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=375 Osobiście myślę a Tt zielonym - na górze będzie zielone światło, wszystkie węże UV-niebieskie wiem ż Tt głośny ale jak obniżę mu napięcie do np. 5-6V to powinno być znośnie... a jak będę chciał zaszaleć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Zastanawia mnie dlaczego kolor żółty jest dyskryminowany? :wink: Popieram Freddie Chopina jak już podświetlać to tylko na czerwono. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaWCi0 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Tego Revoltec'a niebieskiego na twoim miejscu bym nie bral - nie oplaca sie. Parametry te same co Crystal: łożysko ślizgowe, taki sam przepływ i prędkosc obrotowa... Tyle że Revoltec - 45 zł, a Crystal - 30 zł A termaltake? Na jego korzysc chyba tylko to, ze ma zielone diody :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Crystali nie da sie dostac gdzies we wrocku? nie orientuje sie ktos? AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Crystali jeszcze długo nie będzie.... w skrucie - jak dzwoniłem do proline to powiedzieli że czekają aż im wyprodukuję je... sam nie wiem... czy jechać przez 2 miechy na 1 wiatraku z pozostałe miejsca pozostawić nieobsadzone... czy brać Tt (bo zxielony :P) wydaje mi się że na niższych napięciach byłby jak Crystal.... w wyborze sugerowałem się : http://www.mod-planet.com/index.php?module...wpage&pageid=86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 tak, oswietlac czerwonym, ja mam polaczenie czerwony na dole, slaba katoda niebieska na gorze i uv z boku - i jest super..., fioletowej barwy w ogole nie widac [bo to UV...], zas czerwony super przechodzi w niebieski :) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...