und3r Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 wiem, ale link "konkurencja" mnie rozwalił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ten temat to jakis kiepski zart...? Do autora: myslisz, ze sprawdzisz sie w prowadzeniu dzialalnosci gosp. majac wyksztalcenie podstawowe/ srednie niepelne (wnioskujac po poziomie twoich wypowiedzi i ich zawartosci merytorycznej- vide baju baju o cenach na rynku monopolistycznym)? Monopolu mu sie zachcialo... moze chodzilo o _monopolowy_ heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 wiem, ale link "konkurencja" mnie rozwalił :lol: 1337519[/snapback] Bo takie było jego zadanie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Bo takie było jego zadanie B) 1340093[/snapback] http://vk.pl/sklep/product_info.php/cPath/...oducts_id/11949 kilka pozycji w google nizej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja znalazlem jeszcze taniej;] Co nie zmienia faktu, ze w pc-shopie i tak jest/bedzie bardzo tanio :) Ciekawe tylko, jak dlugo uda sie utrzymac takie ceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Drak to fakt ze mam podstawowe niepelne bo matura dopiero przedemna :> . I co do wiedzy na temat rynku tez mam niewielki , i kto mówi że to ja mam prowadzic ? ;] Ja tylko sugerowałem ze coś takiego może powstać a ja mam dopiero to na poziomie planowania .... Edytowane 21 Marca 2005 przez sliQe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Z taką selekcją (a raczej selekcją przy utrzymaniu niskich cen) to chyba będzie problem, bo: 1. Zamiast poświęcać cały czas na prowadzenie takiego sklepu trzeba będzie jeszcze poświęcić dużo czasu na selekcję - między innym dlatego utrzymanie niskich cen nie będzie możliwe. 2. Trzeba będzie też jakoś sprzedawać "odpady", czyli słabo podkręcalny sprzęt, bo chyba nie ma zwrotów do hurtowni bez dodatkowych kosztów. Trzeba też ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pod uwagę, że komuś może się nie spodobać ślad pasty na procku, albo "rozpieczętowane" pudełko pamięci i zarzuci wam sprzedaż używanego sprzętu i już kiepska fama gotowa. Poza tym nikt z np. użytkowników tweaka nie kupi od was "zwykłego sprzętu", bo wiadomo, że najlepszy do oc już wyselekcjonowaliście. :) Na taką selekcję mogą sobie raczej pozwolić właściciele/pracownicy już istniejących sklepów, którzy w wolnym czasie mogą sobie dorobić na takiej selekcji mając przy tym inne źródło utrzymania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 A jaką masz gwarancje kupując sprzęt oemowy z hurtowni , że nie jest to jakiś odpad który nawet na 220 nie pojdzie na 2400 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Żadną, ale kupując u Ciebie będę miał całkowitą pewność, a w normalnym sklepie szansa bedzie na pewno większa. To tak samo jak kupować od kogoś np. 9800se i liczyć na to, że się zmoduje, podczas gdy ta sama osoba sprzedaje drożej wyselekcjonowane karty, które się modują. Wiadomo, że żadna z takich kart się zmoduje. Dlatego właśnie trzeba by było sprzedawać taki towar "nieoverclockerom", :) chociaż teraz jest taka moda na oc, że ciężko takich znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) brawo! widac ze poziom wiedzy jest wysoki! najnizsze ceny, otworz wlasna hurtownie, ala action, proline... chcesz otworzyc sklep i dyktowac warunki, jeszcze raz brawa!! a sex-shop.pl, bede trzymal kciuki, mam nadzieje ze przewidzieliscie "troche" pieniazkow na reklame, bedzie wam potrzebna, jesli myslicie o powaznym interesie... Edytowane 23 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...